DonExo
Apex
За која намена ти е?Здраво, можно ли е да направам хрватски PayPal со Mastercard од НЛБ?
Автоматски споено мислење:
Ако не, како можам?
Пиши ми ПП можда ќе можам да ти средам работа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За која намена ти е?Здраво, можно ли е да направам хрватски PayPal со Mastercard од НЛБ?
Автоматски споено мислење:
Ако не, како можам?
Dobar den,me interesira dali ima nekoj na teritorija na Skopje sto ima NeMakedonski(Stranski) paypal kade sto moze da prima $, mi treba da primam pari na paypal taka sto ke se sretneme vo zivo da ja sprovedeme transakcijata i sekako ke si platam odredena provizija za uslugava? Jbg ziveeme vo Republika Severna Uganda..
Јас имам Словенски ама до сега не сум правел голем трансфер на париDobar den,me interesira dali ima nekoj na teritorija na Skopje sto ima NeMakedonski(Stranski) paypal kade sto moze da prima $, mi treba da primam pari na paypal taka sto ke se sretneme vo zivo da ja sprovedeme transakcijata i sekako ke si platam odredena provizija za uslugava? Jbg ziveeme vo Republika Severna Uganda..
Dobar den,me interesira dali ima nekoj na teritorija na Skopje sto ima NeMakedonski(Stranski) paypal kade sto moze da prima $, mi treba da primam pari na paypal taka sto ke se sretneme vo zivo da ja sprovedeme transakcijata i sekako ke si platam odredena provizija za uslugava? Jbg ziveeme vo Republika Severna Uganda..
Да.Здраво,гледав еден IPTV сервис и за да го нарачам е потребно да се плати преку Paypal,мене ми е поврзана картичката но никогаш не сум го користел,сакам да прашам дали ќе биде успешна трансакцијата?
Јас имам Европски Пејпал и можам да примам во Евра без проблем, ама премногу големи очекувања имаш дека некој ќе ти брка работа за 5 евра ќар за него...здраво барам некој кој има европски пајпал да прима во евра, не се големи суми само неколку пати во месецот околу 100тина евра и да не е провизија голема , ако има некој порака пишете
Sent from my M1908C3JGG using Tapatalk
Gaz da ne ttreba da ti dajЈас имам Европски Пејпал и можам да примам во Евра без проблем, ама премногу големи очекувања имаш дека некој ќе ти брка работа за 5 евра ќар за него...
Каков е тој лимит од 2400 евра? На примени пари, на пратени пари? Ти ги замрзнуваат средствата, не можеш никогаш да ги извадиш? Чисто информативно прашувам, неповрзано со твоево прашање, не знам да ти помогнам.Дали некој знае како да отворам нов paypal account под Словенија, на досегашниов некако успеав да го поминам лимит до 2400 евра. И оп денеска го блокираа.
Дали да пробувам со иста картичка од тутунска под друго име ? Дали ке помине, ако има некој решение за ова нека сподели
Фала многу!