ме интересира дали можи да се направи кога некој звони со скриен број да го прикажва бројот?
moze... se plaka za toa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ме интересира дали можи да се направи кога некој звони со скриен број да го прикажва бројот?
Имам телефонче земено на пост пејд и можи да кажам задоволенс сум, се прснав во зборање, а максимум плаќам 500 денари![]()
Е сеа ми завршва договорот за некоја недела, и ќе си го продолжам читав 6 месеци после немора да плаќам... а нешто нов телефон можи да земам? ( ако знај некој нека кажи )
Go vidov forumov i jas sum one post-paid ama biznis tarifa. Za nekoj mesec mi istekuva dogovorot dali so dopolnuvanje mozam da zeam nov telefon ili iam nekoj popust ili sl
ako znae nekoj neka mi kaze
Tocno e kratat plati, kratat trosoci za odrzavanje, se stedi na se i sesto da ne nabrojuvam sega....Pricinata navodno e deka rabotat so zaguba i demek oporavuvanje od toa..
Боби[Мкд];4041427 напиша:Ме интересира најдобра опција на one припејд за долги разговори/ не предолги де, 50 минути месечно?