Нови регистарски таблички од 01-01-2008

• Креатор на темата Креатор на темата dungeon master
  • Време на започнување Време на започнување
FA83E1075BFD0941AC3904C56B06C08E.jpg

Ми се допаѓаат.Убаво изгледа macedonia напишано вертикално.

Е ако немаме знак на ЕУ нема да не примат.
Абе само пари да лапаат, сега кој ке лапне тендер, за цел живот се обезбедил

vo germanija, posebno vo sevrna rajna vestfalija poljacite imaat reputacija kako bugarite na vremeto koga se odeshe na odmor kaj niv

eima edna izreka "Kaum gestohlen - Schon in Polen" - ili na nashe "Ushte ne ukraden-vekje vo Polska"

sho znachi deka moze da bidat falshni tablicite:-)

na vremeto, 80tite koga lugje so zapadni registracii odea na cherno more ili kje najdea na kolite bugarski registracii drugiot den ili kje ja najdea kolata na trupchinja..:-)

malce off topic

Многу кажа, ништо не рече.

Мерцедесов е од 2005 најрано произведен, како може да има знаме од државата, а?

Ајде објасни ми? :)

Тија нови македонски регистрации ште повлијајат добре на развитието на туризма на Черно Море. Зами се сетете зашто, особено ако имате нов и ск'п автомобил.

vo germanija, posebno vo sevrna rajna vestfalija poljacite imaat reputacija kako bugarite na vremeto koga se odeshe na odmor kaj niv

eima edna izreka "Kaum gestohlen - Schon in Polen" - ili na nashe "Ushte ne ukraden-vekje vo Polska"

sho znachi deka moze da bidat falshni tablicite:-)

na vremeto, 80tite koga lugje so zapadni registracii odea na cherno more ili kje najdea na kolite bugarski registracii drugiot den ili kje ja najdea kolata na trupchinja..:-)

malce off topic

Еее, на времето...И бугарите се продаваа за 2 чрвени...Ама времињата се сменија. :)

Тија нови македонски регистрации ште повлијајат добре на развитието на туризма на Черно Море. Зами се сетете зашто, особено ако имате нов и ск'п автомобил.
Елате на одмор в Б`лгарија, вашта кола е веч тук!:ctf7:

Не знам некако бојава не ни е погодена не знам зошто ама можеби е тоа што не сме навикнати вака.

П.С. Виза за Грцка нема нема!!!!!!!:pos2::pos2::pos2:

само ти надевај се...:pos2: Црна Гора е поблиску:baeh:

Сепак надежни се ако ништо друго надеж даваат :))))

Mене ако ме прашате тоа што е вертикално напишано Macedonia не треба така апла да биде туку само да се гледа само кога светлината паѓа под одреден аког, како што на сегашниве има МК низ цела таблица.
После се додека ен влезене цо ЕУ на тоа синото поле на кратенката МК да го има нашето државно знаме и на тоа вториот круг што е да се користи како во германија за лепенки дека е пројдена техничка контрола.

A toa vtoroto krugce so MK na bela pozadi koja funkcija ja ima? Zasto dva pati mk?

I mislam deka mora da stoi znameto vo sinoto pole do MK.

Абре мене ме плаши делот со грбовите на општините, навистина 90насто од нив се гола вода.

Треба нешто да се стандардираат грбовите да се сличен формат и да се стави некоја норма за убавина оти ќе паднат големи смешки.

Па наместо второто МК нај веројатно ќе можеш да паркираш Лав, ознака за Плин, нешто свое де.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom