Нови регистарски таблички од 01-01-2008

• Креатор на темата Креатор на темата dungeon master
  • Време на започнување Време на започнување
Абе шо бидна со таблициве почнаа ли да се издаваат нови?!

Абе шо бидна со таблициве почнаа ли да се издаваат нови?!
Завчера брат ми во амсм вадел зелен картон и таму видел еден човек како носи од новите таблици. Значи се издаваат!

Ја уште не сум видел да ги вози некој затоа прашувам. Ај ако има некој сознанија шо пара се нека пише. Стариве мислам дека Раде Кончар ги праеше и беа некои 1500 ден.

ОФ топик,
можеш ли кој сакаш број да си го земеш за регистрација, слично како златен број на мобилниве?

Kolku sto go vidov pravilnikot koga ispadna treba da se menjaat site tablici

A i logicki ce se menjaat site tablici, nema valjda ostavat nekoi od starite :toe:

Spremaj si pari :helou:

Почнаа ли со табличките или уште не?
И...колку пари ќе и дадам на државата за две парчиња лим?

Барем ќе се помали и полични од стариве... Не вака џабе мерцедесот ко си опнал на него "таблици за на митинг"

Пред некој ден читав во некој дневен весник пишуваше дека од март ќе почнат да се издаваат новите таблички.

bas se kul novite tablicki tocno kazuvaat koi sme i od kade sme na niv pisuva MKDsto za mene e ispravno posto nie sme od MKD a ne od FIROM

Заштото колкото и да ви е странно и това е условие за прис'единјаване к'м ЕС. Има и оште по-странни, забрана за варене на домашна ракија, ама това тука не се спазва, иначе ште стане револјуција. По закон го има, но не се спазва.

Јасно ми е тоа.. акцентот ми беше, зошто сега ... Мислам дека имаме пострашни проблеми, што се однесува влез во ЕУ ...

Него, прочитав некој спомна дека ги видел новите, некој дека се одложени за март ... Има некој веродостојна информација?

Пред некој ден читав во некој дневен весник пишуваше дека од март ќе почнат да се издаваат новите таблички.

Ок тоа значи дека таму некаде на есен здравје боже ќе почнат да се гледаат првите возила со ниви таблици, бидејќи кај нас секој вака однапред најавен тендер трае. и трае и трае со месеци, па еден понудувач се жалелм па друг, всушност не знам зошто ви икажувам си знаете вие најдобро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom