Нови регистарски таблички од 01-01-2008

• Креатор на темата Креатор на темата dungeon master
  • Време на започнување Време на започнување
E ако де... ке ќариме уште една регистрација без да менуваме таблички и сообраќајна. Знаев дека ке се извлечка работата, така да од в година ке почнат со издавање на нови таблички :)

Новиве таблички се супер не прават да изгледаме поевропски некако. Сепак виза за ГрЦка нема веќе, а и уште една работа ги воведоа таблициве и сега со новиве начини на регистрирање и тие глупости кои што треба да се прават за да се извади таблица место за два саати да завршите работа ќе завршите за два дена.

Луѓе...дајте бе некоја слика...како ќе изгледаат
И дали имаме обврска да ги менуваме или автоматски со регистрирање доаѓаат новите???

Луѓе...дајте бе некоја слика...како ќе изгледаат
И дали имаме обврска да ги менуваме или автоматски со регистрирање доаѓаат новите???
Слики имаш наназад... побарај! Инаку автоматски со регистрирање ке се менуваат, само прашањето е од кога, и колку пари ке коштаат. Се споменуваат (шпекулираат) суми од 2000 до 4500 денари.

regiy7.png

Него, кај беа оние таблиците за возила над 35 години?

БРАВО ЗА ТАБЛИЦАВА........
И од кога...од Април Мај?
Ја у Јули имам регистрација.....:vozbud:

Abe slikava e zaebancija, zagrcite demek. Idi na wikipedia tamu gi ima, baraj "Makedonian car license plates"

Мала е оваа 2 поста погоре што ја има оставено Снајпер?

Симпатично изгледаат и поевопски, дури и светски! А кога ќе почне со нивно монтирање?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom