NBA Playoffs 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2013

• Вкупно гласачи
    194
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дека се прави паметен од бокскорс не ми се верува, не ми делува на таков. А дека има попаметни работи од Лејкерски хм, малце ме изненади. Човече јас све би дал за Кингси да се вратат во оние добри времиња од пред 10 години каде што ќе станувам онака со возбуда да ги гледам (како што ги пратев у средно и тоа знам пред приемни у 4 сабајле) а не вака депримирачки пошо знам уште у старт што ќе направат. И сега додуша пробувам да си направам да ми биде интересно со криење на резултати и слично али... дај не ме зезајте немојте со факултет да се вадите, хех.
Од 82 натпревари 60 сигурно имам изгледано, ова за Лејкерси ти зборам, а настрана и другите што сум ги гледал. Нејсе, муабетот ми беше дека не мора стрикно секој натпревар да на тимот за кој што навивам да биде гледан по секоја цена па макар поради тоа ми трпело здравјето, факултетот или нешто трето. А следам и фудбал и баскет и тенис многу активно, али баскет највеќе.

metla_rucna.jpg

Мора да се спремаме.

Приџиони е ѕвер играч бе :D..Еден од играчите кои максимално си ги кориси шансите на паркетот, иако не шутира често кога ке му се укаже шанса погодува. Исто така еден од најинтелегентите играчи во лигата :)

Само Џеф Грин од помладиве што ќе стане играч,другово само за пополнување на минути,хаос,18 дома со Њујорк еден од најредовните пациенти е срамота !

go home Paul you are drunk

не верувам селтикс да направат тука нешто и да се извадат од ова.. од досега виденото веројатно ќе гледаме хит - никс финале на исток...

Приџиони е ѕвер играч бе :D..Еден од играчите кои максимално си ги кориси шансите на паркетот, иако не шутира често кога ке му се укаже шанса погодува. Исто така еден од најинтелегентите играчи во лигата :)
Миленикот на трт е тој :pos:

да се јават типците кои тврдеа дека Бостон игра подобро без Рондо :tapp: незнаат кај терат без него
--- надополнето: 27 април 2013 во 03:55 ---
начекаа си Никс да се одмаздат за од пред 2 години
--- надополнето: 27 април 2013 во 04:22 ---
абе копиљ си е копиљ. џабе му е таа награда за 6ти играч, кога нема у тоа тиквата

И тоа изглеа со иста мера ќе им вратат за пред 2 години.
П.с. The meniscus tear is considered to be minimal – perhaps 2 percent of the meniscus, one source said – and Westbrook’s recovery could be weeks instead of months, if the doctor decides to simply “clean up” the meniscus. A full repair of the meniscus would likely mean a three-month recovery for Westbrook

Дечки ова е прва плеј оф утакмица што ја пренесува Спорт клуб или ја не сум у тек?

грабеж им се издеси на Денвер во последните минути

Дечки ова е прва плеј оф утакмица што ја пренесува Спорт клуб или ја не сум у тек?
Не , Лејкерс против Сан Антонио е втор натпревар што Спортклуб го пренесува од плеј оф , првиот натпревар од плеј оф беше натпреварот број 2 помеѓу Оклахома и Хјустон кога Оклахома победи 105-102 . А кога ќе биде нареден пренос од плеј оф на Спортклуб не се знае .

Браво за Сан Антонио, лесно до 3тата победа против Лејкерс.
Duncan :cuc:

Ете двете најдобри екипи во историјата на НБА ќе јадат метла.

На Запад само погустно станува со повредата на Вестбрук. Сега им давам некои шанси и на Хјустон.
Вечер Чикаго губи од Бруклин, додека очекувам Клиперси да „осигураат“ пласман во следна рунда.

Леле што ги снајде и Лејкерс и Бостон... Нека испаѓаат што е можно побрзо ова веќе е срамно. Едвај чекам да заврши сезонава, малерозна е од секој аспект, и од резултатски и од аспект на повредите.

Ете двете најдобри екипи во историјата на НБА ќе јадат метла.

На Запад само погустно станува со повредата на Вестбрук. Сега им давам некои шанси и на Хјустон.
Вечер Чикаго губи од Бруклин, додека очекувам Клиперси да „осигураат“ пласман во следна рунда.
Мое мислење дека Клиперс на гости нема шанси да ги победи Мемфис,во 7 ќе иде таа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom