NBA Playoffs 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2013

• Вкупно гласачи
    194
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
добро бе прашањето не е за кој тим навивате туку кој ке биде шампион,гледам ЛА имаат најмногу гласови :facepalm: ,па добро бе тие срекни треба да се аку победат барем една против СА

добро бе прашањето не е за кој тим навивате туку кој ке биде шампион,гледам ЛА имаат најмногу гласови :facepalm: ,па добро бе тие срекни треба да се аку победат барем една против СА
True fans ! Лејкерс се сака и кога победува и кога губи :) Let's go Lakers (y)

True fans ! Лејкерс се сака и кога победува и кога губи :) Let's go Lakers (y)
Нема врска тоа и јас навивам за Бостон и ги мразам Мајами,ама гласав за нив заради тоа што реално гледано оваа година се мн подобри и од лани

Може ќе ме правите будала, ама ако некој сезонава има големи шанси за титула тогаш се Лејкерси. Тим без ѕвезди од калибар на Брајант се секогаш незгодни и потценети, а не е дека Лејкерс нема асални кошаркари за нешто повеќе. Ќе бидат многу опасни и ќе се игра јака кошарка, Џејмисон барем за мене покажа дека уопште не е за потценување играч кој со мал број на шутеви има подобра реализација од голем број кошаркари во НБА. Кауард е друга прича, ако се повампири, тоа е плус.
Нах, нај онака што би можеле да направат е да поминат прво коло. Нешто ко Мемфис лани.

Не не хејтај, само на анкетава ни останува да победиме :LOL:

како бе клиперс го вбројувате... итоа не за конференциско финале туку за финалист и шампион божееее:cenzura:
Не гледам причина зошто да не. Имаат јака прва петорка, плус најефикасна клупа во НБА.
A што демек многу ќе постигнеш ако гласаш реално.

Анкетата не е за кого навивате, туку кој реално мислите дека ќе биде шампион. Лејкерс имаат најмногу гласови :pos:... Едно е да навиваш и да се надеваш, друго е да очекуваш.

Уште од пред почетокот на сезоната мојата прогноза беше OKC Thunder и ќе си останам на тоа. Мислам дека преувеличено е отсуството на Harden кој нема воопшто да им недостига. Реално Thunder се подобри и поискусни од минатата сезона. Другиот финалист секако ќе биде Miami кој нема реална конкуренција на Истокот.

wild card: Denver - екипа која никако не смее да се потцени.
--- надополнето: 22 април 2013 во 12:29 ---
Не гледам причина зошто да не. Имаат јака прва петорка, плус најефикасна клупа во НБА.

A што демек многу ќе постигнеш ако гласаш реално.

А што постигна со тоа што гласаше "навивачки"?

Само да не е финале ОКС-Miami пак, све друго би било добро. Ете јас сакам Денвер-Њујорк да гледам финале, мада реално тешко Денвер без Гало да ги помине на ОКС. Мој тип за конференциски финалиња : Denver-OKC, New York - Miami :).

17JoFNi.png

Џоаким Ноа е срце, ги нејќем Булс као екипа ич, ама чуеков со каква страст игра, и со какво срце свака част, многу сум го засакал....
Многу ме подсеќа на Пипо Инзаги, изгледа тромав и смотан, ама се бори...
Браво момче !!! :cuc:

Мислам дека на крајот Пол направи фаул у напад, ама јбг, то е тоа, клипси имат 2-0, серијата се сели во Мемфис и има шанси да играат 7 утакмици оваа, нема лесно да се откажат гризлис.

Мислам дека на крајот Пол направи фаул у напад, ама јбг, то е тоа, клипси имат 2-0, серијата се сели во Мемфис и има шанси да играат 7 утакмици оваа, нема лесно да се откажат гризлис.

Имаше обостран фаул, и се се деси у една секунда, и препоставувам дека судиите заради тоа не свиреа ништо...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom