- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.602
- Поени од реакции
- 119.700
Birdman 
Bang

Bang

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве уште еден кикс на нашиот драг студент Стефан кој ќе успеј во животот заради што оди во факултет.Дебил.
![]()
Да да, сигурно имаше намера да го повреди. Дебил од аспект на тоа дека не ја прифати подадената рака. И не пробувај да бидеш интересен затоа што стварно не си, ако имаш нешто да ми контрираш тогаш нека биде поткрепено со аргументи а не само колку да треснеш.Еве уште еден кикс на нашиот драг студент Стефан кој ќе успеј во животот заради што оди во факултет.
Епа овај дебилот како шо го нарекваш ќе оди на операција заради ова ситуација.
хаха дали ти ќе му подајш рака на некој шо дали намерно или ненамерно ( не е толку важно ) ќе ти ја сјеби ногата и заврши сезоната?Да да, сигурно имаше намера да го повреди. Дебил од аспект на тоа дека не ја прифати подадената рака. И не пробувај да бидеш интересен затоа што стварно не си, ако имаш нешто да ми контрираш тогаш нека биде поткрепено со аргументи а не само колку да треснеш.
Значи погледни дали имаше намера па после збори. Да, јас би му подал рака, зошто да не, човекот тргна да ја пресече топката и направи лоша проценка. Да е намерно па ајде да разберам, иако таквото арогантно однесување не го прифаќам во никој случај.хаха дали ти ќе му подајш рака на некој шо дали намерно или ненамерно ( не е толку важно ) ќе ти ја сјеби ногата и заврши сезоната?
абе добро и да не гледа негова работа, ама немој мене овде да ми кажва 'стручни коментари' за кошарката од бокскор шо гледа секое сабајле пред да оди на училиште или од ко ќе си го напиши домашното во недела во 9 сатот на спортклуб ко ќе даватДа се надоврзам од затворената тема, да, ако си хард кор фан и јас сметам дека треба сите натпревари да ги гледаш на тимот за кој што навиваш, не мора да се во живо на нба пас ги има архивирани или од торенти. Знам друго е чувството кога ги гледаш репризно поготово ако го знаеш резултатот но добро е за анализи и слично.
Дека се прави паметен од бокскорс не ми се верува, не ми делува на таков. А дека има попаметни работи од Лејкерски хм, малце ме изненади. Човече јас све би дал за Кингси да се вратат во оние добри времиња од пред 10 години каде што ќе станувам онака со возбуда да ги гледам (како што ги пратев у средно и тоа знам пред приемни у 4 сабајле) а не вака депримирачки пошо знам уште у старт што ќе направат. И сега додуша пробувам да си направам да ми биде интересно со криење на резултати и слично али... дај не ме зезајте немојте со факултет да се вадите, хех.абе добро и да не гледа негова работа, ама немој мене овде да ми кажва 'стручни коментари' за кошарката од бокскор шо гледа секое сабајле пред да оди на училиште или од ко ќе си го напиши домашното во недела во 9 сатот на спортклуб ко ќе дават