NBA Playoffs 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2013

• Вкупно гласачи
    194
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Премногу добри Индиана.Лесно ќе ги поминат на Атланта.:pipi:

Реално Клиперси-Мајами мислам ќе биде финалето. Желба Хјустон-Бостон -.-
Каква Оклахома оваа година, мислам дека немаат шанси за финале. Иако сите ги сметаат за фаворити, ама јас некако не сум многу убеден, за разлика од лани. Ќе поминат лесно против Хјустон, ама после против Клиперс ептен тешко.

David Lee has a torn right hip flexor and will miss the rest of the playoffs.

Навивачки гласав за Спарси. Минатата сезона загубија добиена серија со Оклахома во финалето на Запад, па се надевам дека оваа сезона ќе стигнат до крајот. Времето не им е во прилог со оглед на тоа што Ману и Тими се се постари, меѓутоа и покрај тоа што последните 3 сезони пред почетокот на секој плеј-оф велат дека тоа им е можеби последна шанса за титулата, Попович одлично го балансира тимот.

Доколку ги заобиколат повредите, а факт е дека се стар тим склон кон повреди и доколку Т-Мек успее да се вклопи во екипата тогаш се е можно.
Очекувам тешка серија со Лејкерси, но сепак убеден сум дека Спарс ќе помине понатаму.

Оклахома се надевам ќе успее да ја освои титулата иако ќе биде тешко без Харден . Финале ми беше желба уште пред да почне оваа сезона да биде Оклахома - Њујорк иако нормално Мајами има најсилен тим реално гледано .

Фан сум на Чикаго, ама гласав за Оклахома, би сакал тие да ја земат титулата оваа година.

Хауард има промашено повеќе слободни, отколку цел Сан Антонио оваа сезона :eek::pos:

си гласав за NY зашто знам дека освојуваат оваа година Go NY Go Ny gooooooo

Ништо мора Неш малце да повлече, вака Гасол поише игра како плеј од него неможе 3-4 асистенции и 30% шут.

Анкетиве колку се само реални, чудо едно.

Според мене, фаворити за титула се Њујорк и Мајами на истокот и Оклахома и Клиперс на западот, со можно изненадување на Сан Антонио.

како бе клиперс го вбројувате... итоа не за конференциско финале туку за финалист и шампион божееее:cenzura:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom