- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.614
- Поени од реакции
- 119.748
И кај мене така идеше, морав без звук да глеам.Само кај мене на линков од BalkanSport звукот иде пред сликата?!![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И кај мене така идеше, морав без звук да глеам.Само кај мене на линков од BalkanSport звукот иде пред сликата?!![]()
True fans ! Лејкерс се сака и кога победува и кога губидобро бе прашањето не е за кој тим навивате туку кој ке биде шампион,гледам ЛА имаат најмногу гласови,па добро бе тие срекни треба да се аку победат барем една против СА
Нема врска тоа и јас навивам за Бостон и ги мразам Мајами,ама гласав за нив заради тоа што реално гледано оваа година се мн подобри и од ланиTrue fans ! Лејкерс се сака и кога победува и кога губиLet's go Lakers
![]()
Нах, нај онака што би можеле да направат е да поминат прво коло. Нешто ко Мемфис лани.Може ќе ме правите будала, ама ако некој сезонава има големи шанси за титула тогаш се Лејкерси. Тим без ѕвезди од калибар на Брајант се секогаш незгодни и потценети, а не е дека Лејкерс нема асални кошаркари за нешто повеќе. Ќе бидат многу опасни и ќе се игра јака кошарка, Џејмисон барем за мене покажа дека уопште не е за потценување играч кој со мал број на шутеви има подобра реализација од голем број кошаркари во НБА. Кауард е друга прича, ако се повампири, тоа е плус.
Не не хејтај, само на анкетава ни останува да победимедобро бе прашањето не е за кој тим навивате туку кој ке биде шампион,гледам ЛА имаат најмногу гласови,па добро бе тие срекни треба да се аку победат барем една против СА
Не гледам причина зошто да не. Имаат јака прва петорка, плус најефикасна клупа во НБА.како бе клиперс го вбројувате... итоа не за конференциско финале туку за финалист и шампион божееее![]()
A што демек многу ќе постигнеш ако гласаш реално.добро бе прашањето не е за кој тим навивате туку кој ке биде шампион,гледам ЛА имаат најмногу гласови,па добро бе тие срекни треба да се аку победат барем една против СА
Не гледам причина зошто да не. Имаат јака прва петорка, плус најефикасна клупа во НБА.
A што демек многу ќе постигнеш ако гласаш реално.
Мислам дека на крајот Пол направи фаул у напад, ама јбг, то е тоа, клипси имат 2-0, серијата се сели во Мемфис и има шанси да играат 7 утакмици оваа, нема лесно да се откажат гризлис.