NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
Прекини.

Btw, почнав да гајам симпатии кон Пистонс, не знам оти, дали ради Монро дали ради Фифти Цент овај Стаки

za niv sum od sezonata otkako osvoija titula. i ja gledam sekoja nivna utakmica od togas.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.379
коби коњу еден

попосле ќе има снимка, ама веројатно ќе ја пропушти цела сезона и олимписките се во прашање :(

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
коби коњу еден

попосле ќе има снимка, ама веројатно ќе ја пропушти цела сезона и олимписките се во прашање :(
Ако не место патики балетанки да носат и место да се играат кошарка и да се борат за победа да играат балет.Не гледам никаква намера па да пишеш дека е коњ и слично.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Дечки нели годинава регуларниот дел на сезоната ке биде 52 натпревари? Сега гледав во распоредот на Чикаго гледам оти уште едно 20тина утакмици пишува оти ке играат....што е работата? Ако можи некој да ми го најди распоредот на Чикаго до крајот на сезоната би му бил благодарен

Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
Дечки нели годинава регуларниот дел на сезоната ке биде 52 натпревари? Сега гледав во распоредот на Чикаго гледам оти уште едно 20тина утакмици пишува оти ке играат....што е работата? Ако можи некој да ми го најди распоредот на Чикаго до крајот на сезоната би му бил благодарен

66 utakmici ke igra sekoja ekipa vo regularniot del.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.520
коби коњу еден

Фаул беше свирен тука од Рубио, сам е крив што со нога фаулираше неспретно, и од гифов тоа јасно се гледа, му влезе у движење. Најтрагично е што на самиот крај од натпреварот се деси ова, претпоследен напад ако добро памтам. Сигурно е до толку сериозно ?

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.949
Поени од реакции
23.444
Фаул беше свирен тука од Рубио, сам е крив што со нога фаулираше неспретно, и од гифов тоа јасно се гледа, му влезе у движење. Најтрагично е што на самиот крај од натпреварот се деси ова, претпоследен напад ако добро памтам. Сигурно е до толку сериозно ?

Minnesota Timberwolves rookie point guard Ricky Rubio will have an MRI on his left knee Saturday morning amid fears he tore his anterior cruciate ligament, a league source told Yahoo! Sports.
“Possible ACL,” the source briefed on Rubio’s condition said. “We’ll know more after the MRI. … There’s a lot of worry right now.”

Kajgana Shop

На врв Bottom