NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Топ натпревари синоќа имало, браво за Роуз што го реши натпреварот, Клиперс-Нетс беше она вистинското, што немаше на тој натпревар.:)

Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
http://nbadimension.blogspot.com/
pogledneto go mojot blog za NBA kosarka, steta sto ne moze na makedonski, no toa e toa, se nadevam deka poveketo razbiraat angliski, ima analizi na utakmicite, rezultati, a naskoro i interesni informacii povrzani za klubovite i igracite. Koj saka neka poveli.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
МVP TIME... windy city assassin does it again ! :vozbud:

А

Анноун

Гостин
знаете ли зошто лејкерс дадоа прво полувреме 63 поени , а во второ само 37 против тимот со најслаба одбрана во лигата?

за да ме заебат заа 1 поен и да не земам 7000. ги имав лејкерс да дадат +101.5 , ама они до 101 броеја . а на 2-50 до крај имаа 99 ?!

од крајост во крајност одат езерџииве сезонава.

инаку кои возбудувања синоќа :cuc: . таа е таа нба која се чека . не смотаниот фудбал , ќе гледам италијанец како глуми повреда 2 минути.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
Jas gledav dva ocajni natprevari 76 kite go rasturija mojot boston so 31 poen razliga i ajde toa ne me iznenadi tolku posto predhodnata vecer boston na domasen teren edvaj na prodolzenija go pobedija hjuston se osekjase umorot kaj boston za razlika od ovoj dosaden natprevar go gledav i san antonio ny yorkeimam samo pofalni zborovi za san antonio manu neverojaten no isto kolu sto bese dobar manu tolku los bese antoni

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Харден дефинитвно сезонава мора да земе за најдобар 6-ти играч,човекот како игра милина да ти е да го гледаш !

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Харден дефинитвно сезонава мора да земе за најдобар 6-ти играч,човекот како игра милина да ти е да го гледаш ![/quote
Дефинитивно заслужува исто како што заслужи да игра на ол старот ама некој други добија предност :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ја незнам каде го виде Коби у муабетиве ...
:eek:
--- надополнето: 8 март 2012 во 04:23 ---
Роуз бајдвеј, за мене најдобриот играч у НБА моментално. :cuc:
Е*и се и ти и Камбиасо и Раниери заедно..кога ти пишев дека е најдобар играч и дека е на нивото на Коби ти веднаш со триста статистики ме демантираше!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.757
Е*и се и ти и Камбиасо и Раниери заедно..кога ти пишев дека е најдобар играч и дека е на нивото на Коби ти веднаш со триста статистики ме демантираше!
Да не си грешка некоја :)
Не памтам некад да сум водел таков муабет на форумов а последно нешто што памтам за Роуз што го имам кажано е дека според мене он е следното нешто големо од НБА а не Леброн, односно него поголеми шанси му давав и очекувам попрво да го видам со шампионски прстен(и).

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Да не си грешка некоја :)
Не памтам некад да сум водел таков муабет на форумов а последно нешто што памтам за Роуз што го имам кажано е дека според мене он е следното нешто големо од НБА а не Леброн, односно него поголеми шанси му давав и очекувам попрво да го видам со шампионски прстен(и).
Ме мрзи да го барам постот милијарда посто ти ми имаше реплицирано во таков контекст!

Kajgana Shop

На врв Bottom