- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Топ натпревари синоќа имало, браво за Роуз што го реши натпреварот, Клиперс-Нетс беше она вистинското, што немаше на тој натпревар.
Промашувањето на Визардс да го стави некој одма хаха
Харден дефинитвно сезонава мора да земе за најдобар 6-ти играч,човекот како игра милина да ти е да го гледаш ![/quote
Дефинитивно заслужува исто како што заслужи да игра на ол старот ама некој други добија предност
Е*и се и ти и Камбиасо и Раниери заедно..кога ти пишев дека е најдобар играч и дека е на нивото на Коби ти веднаш со триста статистики ме демантираше!Ја незнам каде го виде Коби у муабетиве ...
--- надополнето: 8 март 2012 во 04:23 ---
Роуз бајдвеј, за мене најдобриот играч у НБА моментално.
Да не си грешка некојаЕ*и се и ти и Камбиасо и Раниери заедно..кога ти пишев дека е најдобар играч и дека е на нивото на Коби ти веднаш со триста статистики ме демантираше!
Ме мрзи да го барам постот милијарда посто ти ми имаше реплицирано во таков контекст!Да не си грешка некоја
Не памтам некад да сум водел таков муабет на форумов а последно нешто што памтам за Роуз што го имам кажано е дека според мене он е следното нешто големо од НБА а не Леброн, односно него поголеми шанси му давав и очекувам попрво да го видам со шампионски прстен(и).