- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.856
- Поени од реакции
- 116.070
Стрим за Лејкерс дајте...
Прекини.http://nbacenterspot.blogspot.com/ vredi da go zirnete blogov, ke najdete interesni informacii povrzani so NBA
Прекини.
Btw, почнав да гајам симпатии кон Пистонс, не знам оти, дали ради Монро дали ради Фифти Цент овај Стаки
Ако не место патики балетанки да носат и место да се играат кошарка и да се борат за победа да играат балет.Не гледам никаква намера па да пишеш дека е коњ и слично.коби коњу еден
![]()
попосле ќе има снимка, ама веројатно ќе ја пропушти цела сезона и олимписките се во прашање![]()
Дечки нели годинава регуларниот дел на сезоната ке биде 52 натпревари? Сега гледав во распоредот на Чикаго гледам оти уште едно 20тина утакмици пишува оти ке играат....што е работата? Ако можи некој да ми го најди распоредот на Чикаго до крајот на сезоната би му бил благодарен
Прекини.
Btw, почнав да гајам симпатии кон Пистонс, не знам оти, дали ради Монро дали ради Фифти Цент овај Стаки
Или ради тебеИли ради Мене !![]()
Фаул беше свирен тука од Рубио, сам е крив што со нога фаулираше неспретно, и од гифов тоа јасно се гледа, му влезе у движење. Најтрагично е што на самиот крај од натпреварот се деси ова, претпоследен напад ако добро памтам. Сигурно е до толку сериозно ?коби коњу еден
![]()
попосле ќе има снимка, ама веројатно ќе ја пропушти цела сезона и олимписките се во прашање![]()
Ако можи некој да ми го најди распоредот на Чикаго до крајот на сезоната би му бил благодарен
Фаул беше свирен тука од Рубио, сам е крив што со нога фаулираше неспретно, и од гифов тоа јасно се гледа, му влезе у движење. Најтрагично е што на самиот крај од натпреварот се деси ова, претпоследен напад ако добро памтам. Сигурно е до толку сериозно ?