- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.636
- Поени од реакции
- 10.380
И официјално, Рубио ќе ја пропушти сезоната со скинати лигаменти.
Сам си е крив Рубио, тоа е неискуство, сакаше да изнуди фал во напад, не успеа да инзуди, туку направи Блокинг фаул. И мене Рубио ми беше омилен играч после Коби, и стварно ми е криво за него..знам дека одма ќе се напалете, ама да беше обратно, Рубио да го фаулираше Коби и он да ја пропуштеше сезоната и плејофо, досега ќе го плукавте, вреѓате Рубио. Треба ли ние сеа шо го симпатизираме Рубио како играч да почнеме да плукаме по Коби ?? Вејд шо несакајќи го закачи по носот направивте го убиец, а да беше обратно ?? (зборам за фановите на лејкерс и за коби)
Зашто да беше обратно !? И вака ти и Грифин почнавте со навреди кон Коби...знам дека одма ќе се напалете, ама да беше обратно, Рубио да го фаулираше Коби и он да ја пропуштеше сезоната и плејофо, досега ќе го плукавте, вреѓате Рубио. Треба ли ние сеа шо го симпатизираме Рубио како играч да почнеме да плукаме по Коби ?? Вејд шо несакајќи го закачи по носот направивте го убиец, а да беше обратно ?? (зборам за фановите на лејкерс и за коби)
http://hangtime.blogs.nba.com/2012/03/10/report-ricky-rubio-done-for-season/##?ls=iref:nbahpt1Rubio went down in the final seconds of Friday night’s loss to the Los Angeles Lakers, his knee buckling before he collided with Kobe Bryant.
кај виде сега да го навредам коби ???Зашто да беше обратно !? И вака ти и Грифин почнавте со навреди кон Коби...![]()
Другар, Вејд го исмеа цела Америка. Луѓе многупати порелевантни од нас се сложија дека тоа од Вејд беше намерен и неспортски фаул !!!кај виде сега да го навредам коби ???
пишав ли убаво дека не сум таков тип, зборот ми беше како вие сите рипнавте ќе го тепате вејд, демек он намерно сакал да му скрши нос или шо ти знам, а сеа кога коби е во таква слична ситуација, траете си оти ви одговара. епа небива така
Левел на муабетов, прво одделение ...знам дека одма ќе се напалете, ама да беше обратно, Рубио да го фаулираше Коби и он да ја пропуштеше сезоната и плејофо, досега ќе го плукавте, вреѓате Рубио. Треба ли ние сеа шо го симпатизираме Рубио како играч да почнеме да плукаме по Коби ?? Вејд шо несакајќи го закачи по носот направивте го убиец, а да беше обратно ?? (зборам за фановите на лејкерс и за коби)