NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
коби коњу еден
ig6vw4s2OklkB.gif

попосле ќе има снимка, ама веројатно ќе ја пропушти цела сезона и олимписките се во прашање :(

коби коњу еден
ig6vw4s2OklkB.gif

попосле ќе има снимка, ама веројатно ќе ја пропушти цела сезона и олимписките се во прашање :(
Ако не место патики балетанки да носат и место да се играат кошарка и да се борат за победа да играат балет.Не гледам никаква намера па да пишеш дека е коњ и слично.

Дечки нели годинава регуларниот дел на сезоната ке биде 52 натпревари? Сега гледав во распоредот на Чикаго гледам оти уште едно 20тина утакмици пишува оти ке играат....што е работата? Ако можи некој да ми го најди распоредот на Чикаго до крајот на сезоната би му бил благодарен

Дечки нели годинава регуларниот дел на сезоната ке биде 52 натпревари? Сега гледав во распоредот на Чикаго гледам оти уште едно 20тина утакмици пишува оти ке играат....што е работата? Ако можи некој да ми го најди распоредот на Чикаго до крајот на сезоната би му бил благодарен

66 utakmici ke igra sekoja ekipa vo regularniot del.

коби коњу еден
ig6vw4s2OklkB.gif

Фаул беше свирен тука од Рубио, сам е крив што со нога фаулираше неспретно, и од гифов тоа јасно се гледа, му влезе у движење. Најтрагично е што на самиот крај од натпреварот се деси ова, претпоследен напад ако добро памтам. Сигурно е до толку сериозно ?

Фаул беше свирен тука од Рубио, сам е крив што со нога фаулираше неспретно, и од гифов тоа јасно се гледа, му влезе у движење. Најтрагично е што на самиот крај од натпреварот се деси ова, претпоследен напад ако добро памтам. Сигурно е до толку сериозно ?

Minnesota Timberwolves rookie point guard Ricky Rubio will have an MRI on his left knee Saturday morning amid fears he tore his anterior cruciate ligament, a league source told Yahoo! Sports.
“Possible ACL,” the source briefed on Rubio’s condition said. “We’ll know more after the MRI. … There’s a lot of worry right now.”

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom