Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Уф крајот најак продолжи да чекори во масата празен неисплонет со грутка голема колку карпа скршен од животот не иде маме му ебам
Таа сцена, и онаа кога ќе јадат со Бруно во ресторанот, веднаш до фамилијата која го тераше животот на висока нога. Поучни 90-тина минути, со голем импакт.

Таа сцена, и онаа кога ќе јадат со Бруно во ресторанот, веднаш до фамилијата која го тераше животот на висока нога. Поучни 90-тина минути, со голем импакт.

За да јадеме ко нив треба да заработуваме милиони или моментот со мостот Леј коа ќе му дае шамар и после потрага урла насегде бруно бруно :)

Шминкери, ова инфо се става во темата наменета за тоа :P

Интересно изгледа ептен...ама многу го заебале Quicksilver...ептен lame делува, а баш беше ѕвер направен во X-Men

Мене од трајлерот повеќе ми личеше до Бенер да ја направил цела беља, или барен пополу со Старк. Шо знам.
Промашен цитат на денот. :D

^Им го вртев викат не не гаси

преферират турски серии им ја пуштив еднаш гот(1 цела сезона) ми рекоа дека било слично со величествениот ми викат се јаделе :(

Последно уредено:
Јанко бурето порано имаше квалитетни емисии, у последните 4/5 години е ептен исполитизиран, знаеше да растегнува цели емисии за Триер, Кјубрик, Финчер и остала багра

Ќе биде топ блокбастер но за мене Armageddon па и Deep Impact ми се ненадминливи.

A Most Wanted Man може слободно да се нарекува A Most Boring Movie
Зш бе ,мене ми беше добар, доста интересна приказна и многу добар каст. Сеа малку спор беше, но мораше така.

Back
На врв Bottom