Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Интересно изгледа ептен...ама многу го заебале Quicksilver...ептен lame делува, а баш беше ѕвер направен во X-Men
Во филмот ? да...пред да излезе филмот сите го хејтаа Квиксилвер како уопште не личи на тоа што треба да личи.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
A Most Wanted Man може слободно да се нарекува A Most Boring Movie

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Значи каков дебилен филм е овој Gravity.......:facepalm:. Цел филм ништо не се дешава, сценариото и дијалогот е :гомце: глумата уште пофејлерска................си ветив дека никад нема да глеам филм со Сандра Булок и пак го глеав мислев неможе тапа филм да има толку оскари али се заебав. Мада ефектите си беа на место и кинематографијата али ипак другото е.............па има видео игри у вселена со боље приказна него ова гомно.
Вие што серете на приказната не сте некои кои препознаваат патерни или се способно подлабоко да размислуваат околу филозофската страна на филмот. Али океј, не се ваквите филмови за сите така да нема да се палам до толку на вакви коментари :)

Иначе, излезе трејлер конечно за чудово:

Барем по изглед се чини дека ќе биде дури подобар од првиот.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Avengers дефинитивно делува одлично. Еден од ретките на форумов бев шо ми се свиѓаше кецот, не знам можда оти во кино го гледав, ама и овој е за во кино, 2 саата уживање ќе биде.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.058
Поени од реакции
7.010
Вие што серете на приказната не сте некои кои препознаваат патерни или се способно подлабоко да размислуваат околу филозофската страна на филмот. Али океј, не се ваквите филмови за сите така да нема да се палам до толку на вакви коментари :)

Иначе, излезе трејлер конечно за чудово:

Барем по изглед се чини дека ќе биде дури подобар од првиот.
Која филозофија? Она што требаше да биде суптилно со иконата у една станица и будата у другата? Демек надешта никад не умира? Која филозофија? Демек што и да се деси човекот пронајдува начин да преживее? Ако ова е длабок филм тогаш шта речи. Истата филозофија и у драгон бол ја имаш :pos: али неглеам некој да се крсти во уметничката вредност на јапонски цртан филм.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Авенгерс у вториов деел се гледа дека актерите се разнежниле тоа значи дека ќе плачат,ќе се борат со самите себе,со својте ''партнери'' ќе се борат да го спасат светот и како е тоа интересно сите се борат да го спасат светот на филмското платно а во реалноста се се распаѓа маме му ебам филм ќе те вози ќе те вози за на крај да ти го опне јако со реченицата па филм е но како и да е кецот си владеше една од најдобрите акции ефекти маме ебаааааааа нешто у стил на мајкл беј ама го надмина definitivno

Kevin Feige цел живот се бави со суперхерои ниеден филм нема успешен :pos:добро 1 или 2 сеа ајде да не го оставиме на цедило

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Која филозофија?
My point exactly. Убаво си реков во постот. Ова е ко некој ропак да го хејта Одисеја 2001, зошто не го сфатил нити размислувал за истиот подлабоко. А ги има такви, и тоа многу.

Истата филозофија и у драгон бол ја имаш :pos: али неглеам некој да се крсти во уметничката вредност на јапонски цртан филм.
Си прошарал по интернетов или нешто слабо?[DOUBLEPOST=1414075118][/DOUBLEPOST]
Кој го има создадено овој Ултрон.....Stark Industries ?
Изгледа дека е така. Има теории дека Ултрон настанува преку Џарвис, онаа, помошник вештачката интелигенција на Тони. Некој malfunction/sapience virus trope ќе биде. Ваљда.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.058
Поени од реакции
7.010
My point exactly. Убаво си реков во постот. Ова е ко некој ропак да го хејта Одисеја 2001, зошто не го сфатил нити размислувал за истиот подлабоко. А ги има такви, и тоа многу.

Си прошарал по интернетов или нешто слабо?[DOUBLEPOST=1414075118][/DOUBLEPOST]

Изгледа дека е така. Има теории дека Ултрон настанува преку Џарвис, онаа, помошник вештачката интелигенција на Тони. Некој malfunction/sapience virus trope ќе биде. Ваљда.
Одисеја за Гравити е филмиште, институција. Гравити нема ни 5% од содржината на Одисеја. Али Gravity има убави силикици мора да супер филм XDXDXD

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
^Глуп пост на денот

Последно уредено од модератор:
  • Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
^Глуп пост на денот
Мене од трајлерот повеќе ми личеше до Бенер да ја направил цела беља, или барен пополу со Старк. Шо знам.

Последно уредено од модератор:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Мене од трајлерот повеќе ми личеше до Бенер да ја направил цела беља, или барен пополу со Старк. Шо знам.
Ај баш ме интересира зошто вака мислиш ?
Ја уопште не видов дел во кој што Банер изгледа како да го направил Ултрон.

Ама секако е Тони, по сајтовиве тоа го пишуваше, башка најпаметен е он, нема логика било кој друг да го направи.

Плус нели другиве го хејтаат заради тоа..а бе мислев очигледно е ова :D

И пак пола филм и повеќе ќе се хејтаат и у последни минути ќе се здружат претпоставувам....мех пак како последниот..а сакав нешто ново :D Ајде барем ептен јак негативец ќе има овој.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Pazete na spojleri od stripovi... ke brisam sve osven ako ne se naglasi deka e licna spekulacija.

Kajgana Shop

На врв Bottom