W
wicked_1
Гостин
ФИЛМИШТЕEyes Wide Shut во 00:00 на МТВ1!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ФИЛМИШТЕEyes Wide Shut во 00:00 на МТВ1!
Што знам, не би го споредувал со него. Добар е филмот, глумата на Котиљард е одлична како и секаде, ама некако во своите филмови, со француско говорно подрачје повеќе дава максимуми, тоа го имам приметено, иако е секаде квалитетна глумица. La vie en rose - три пати гледан, и три пати исти емоции ми буде нејзината глума!Ако е барем приближно добар како Broken Circle Breakdown лани - Белгија заслужува Оскар годинава, макар и на стара слава!

Во филмот ? да...пред да излезе филмот сите го хејтаа Квиксилвер како уопште не личи на тоа што треба да личи.Интересно изгледа ептен...ама многу го заебале Quicksilver...ептен lame делува, а баш беше ѕвер направен во X-Men
Значи каков дебилен филм е овој Gravity........ Цел филм ништо не се дешава, сценариото и дијалогот е
глумата уште пофејлерска................си ветив дека никад нема да глеам филм со Сандра Булок и пак го глеав мислев неможе тапа филм да има толку оскари али се заебав. Мада ефектите си беа на место и кинематографијата али ипак другото е.............па има видео игри у вселена со боље приказна него ова гомно.

Вие што серете на приказната не сте некои кои препознаваат патерни или се способно подлабоко да размислуваат околу филозофската страна на филмот. Али океј, не се ваквите филмови за сите така да нема да се палам до толку на вакви коментари
добро 1 или 2 сеа ајде да не го оставиме на цедилоКоја филозофија?
Истата филозофија и у драгон бол ја имашали неглеам некој да се крсти во уметничката вредност на јапонски цртан филм.
Кој го има создадено овој Ултрон.....Stark Industries ?
My point exactly. Убаво си реков во постот. Ова е ко некој ропак да го хејта Одисеја 2001, зошто не го сфатил нити размислувал за истиот подлабоко. А ги има такви, и тоа многу.
Си прошарал по интернетов или нешто слабо?[DOUBLEPOST=1414075118][/DOUBLEPOST]
Изгледа дека е така. Има теории дека Ултрон настанува преку Џарвис, онаа, помошник вештачката интелигенција на Тони. Некој malfunction/sapience virus trope ќе биде. Ваљда.
^Глуп пост на денот