Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе органзиираш борби со роботи и низ секоја продавница ќе има сувенири од нив, па првенства ќе се органзиираат :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Мислење од присутните, Bad Lieutenant на Кејтел vs Bad Lieutenant на Кејџ....јас сум за првиот :)

Камо сите политички лидери на светов да беа вакви тирани како мене. Стануваш на сабјле, пушташ ТВ, и наместо овој-рекол-оној-подвлекол, 5 минути слајд шоу со Ане, за добро утро. На другиот канал Бред Пит нешо, жениве да не се покусо. Приметив што напишав, ок жени не ми ги ваѓајте очиве сега, вие на прв канал, ние на втор. Нема проблем. После што... одиш на работа, наместо предизборни билборди, каде Ането, каде Мила Кунис, каде Џесика Частеин... Насловна во весник, наместо Бранко/Грујо, рандом топ модели со нивните визии за спас на светот ем човештвото. Именување установи институции и улици според заслужни граѓани, како Ал Пачино и Хавиер Занети на пример. Поддршка за одбојкарска и ракометна женска репрезентација на песок, со задолжителен календар....

Можам цела програма да напишам... ама ви гарантирам дека би биле среќни под мојава тиранија.

Кандидирај се за прецедник. ќе те гласаме. :D

KONECNO JA DOBIV SMETKATA ZA STRUJA OD 15.11 DO 15.12 VKLUCUVAJKI GO I PERIODOT KOGA NADVOR SE SPUSTASE DO -19. NEVEROJATNI 4100 DENARI, LG 24 SQ LIBERO, SEKOJ RABOTEN DEN OD 16-23 CASOT. LG12 OD 22 DO 07 CASOT SABAJLETO. PLUS VIKENDI, PLUS BOLJERI, I SE PROPRATNO, AKO SE ZZEME DEKA NA DOLNIOT SPRAT SEDAT STARITE MOI I ODVREME NAVREME SE VKLUCUVASE I KVARCNA PECKA VO DETSKATA SOBA.
На што се греат твоите ако не е тајна и колкава е нивната сметка за струја? Или колку ти користиш од тоа што си стоплен од долу?

На што се греат твоите ако не е тајна и колкава е нивната сметка за струја? Или колку ти користиш од тоа што си стоплен од долу?
smetkata e edna i ista so starite,tie se great na drva, no i tie kako i nas se pribiraat nekade okolu 16 casot od rabota, a na vecer ne gori postojano kumbeto, t.e. sakam da kazam deka ne e iskoristena na gorniot sprat toplinata sto ja dava kumbeto kaj niv na spratot

Колку дена бан ќе добијам ако кажам:

"Добро Утро Македонијo на Канал 5 со утрински јавувања на пензионери , still better than 5 minute morning slide show with pictures of Anne Hathaway " ? :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom