КвикСилвер
Модератор
- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 4.549
- Поени од реакции
- 5.857
- Локација
- Haunted Hayride
- Веб-сајт
- misterijamk.blogspot.com
Вреди!
Некогаш е убава, и тоа стварно убава...некогаш не, т.е. просек....чудна е.
Абе за мување топ е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вреди!
Некогаш е убава, и тоа стварно убава...некогаш не, т.е. просек....чудна е.
ах бре друже уште ли за мување е работаваАбе за мување топ е.
)Токму така и јас на тоа алудирав...Ането па Ането....не е некоја лепотица мора да се признае![]()
.
хехе ама стварно сега реалноста е таа.....Внимавај, починуваш кардинален грев за овој подфорум со таква изјава.
Друже, или почни да навиваш за Интер, или да ги слушаш Рејдиохед за да можат вакви гревови да ти се простуваатТокму така и јас на тоа алудирав...Ането па Ането....не е некоја лепотица мора да се признае![]()

Тогаш ајде и јас ќе навивам за нејзеОгномет и руска со кифли

a mene me ignoriras ? dobro![]()

Ок Меган Фокс на страна, ама Оливија Вајлд....е тоа е диваРедоследот го згреши, ама и ти имаш подобар вкус од овие![]()

Редоследот го згреши, ама и ти имаш подобар вкус од овие![]()

. Прости ми го гревот
.Ц ц ц уште да ми кажеш дека и Палп Фикшн го немаш гледаноUsual Suspects го немам гледано, FC го немав пошто ми го усраа. Ако мислиш за овие два![]()

Ок Меган Фокс на страна, ама Оливија Вајлд....е тоа е дива![]()
. A да, и очите.I did?
Па така ми делуваат едната и другата. Ако кај тебе е обратен впечатокот, се извинувам за споредбата. Прости ми го гревот
.

Чек чек... која ти изгледа како girl next door, Меган?
. Меган ми е повеќе плејбој тајп изглед (пак убава, ама стилот на убавина повеќе натаму ме мава).Ц ц ц уште да ми кажеш дека и Палп Фикшн го немаш гледано![]()

Нели глеаш дека му е страв од казнени поени и одма си ја свитка опашката...Пак да трчаш ко прле пред магаре![]()
Ти пак теши се
)