Mitsubishi Lancer Sportback

• Креатор на темата Креатор на темата Helex
  • Време на започнување Време на започнување
kakva boja go zema ???
crna ?????

ako e taa kolata e stvarno dobra.
vidov jas eden lancer crna boja sose spojleri i bandasi. ligi m tecea koga vo vidov.

od prviot pat si pomisliv deka e nekoe evo ali nisto. do sea nemam videno evo kaj nas.

Има има ЕВО во Скопје :). Прочитав на форумот на koli.com.mk :)

..И Lancer Sportback во Македонија
Изведбата со пет врати на Mitsubishi Lancer, пристигна и на нашиот пазар. Новиот модел ќе доаѓа со истите мотори како седан изведбата, но по уште пониска и поповолна цена....

http://koli.com.mk/novosti_vnatresna.aspx?id=399

спортбеков од позади е ГРД КАО ЗАДНИЦАТА НА ГОЛА БАБА...
никад не би возел вакво...боље еден голф гти мерак ке ми биде..ова е ГРДО

спортската верзија е со ознака lancer sportback relliart го има истиот мотор како и ево х само овде развива 240кс истиот менувач со двојна спојка, истиот погон на 4 тркала кој е еден од најдобрите 4х4 што се вградува сериски во кола. и во германија се продава за 24 000евра па до 30 000евра за верзијата со рекаро седишта, радио со дисплеј на допир итн. од 100 иде за 5.8сек. толку го возат на тест. за тие пари ни голф гти ни никој не му е конкуренција.

спортската верзија е со ознака lancer sportback relliart го има истиот мотор како и ево х само овде развива 240кс истиот менувач со двојна спојка, истиот погон на 4 тркала кој е еден од најдобрите 4х4 што се вградува сериски во кола. и во германија се продава за 24 000евра па до 30 000евра за верзијата со рекаро седишта, радио со дисплеј на допир итн. од 100 иде за 5.8сек. толку го возат на тест. за тие пари ни голф гти ни никој не му е конкуренција.

ама сеуште е ГРД од позади..иначе поштовам и кавалитет и све нормално..

Потполно сум заборавил дека ја имам отворено оваа тема... Инаку, моето фаворизирање на овој модел беше чисто врз основа на дизајнот (и екстериер и интериер - бај д веј се вика интериер или ентериер?) за кои сеуште сметам дека се едни од најдобрите моментално, но за жал, читам доста негативни критики во однос на возните својства и квалитетот на материјалите: http://www.parkers.co.uk/cars/reviews/mitsubishi/lancer-sportback-2008.aspx?

Кога го видов на слика и мене ми изгледаше за никаде ама во живо кога ја видов колава много поубаво изгледа.Има некои сличности со мојот омилен автомобил Алфа Ромео Брера.

Предниот дел и кај двете не ми се допаѓа.Но кај спортбеков задниот е дел е далеку поубав.Инаку фантастича кола,ентериерот внатре е сон.Колку пари е иначе?

12990 eur мислам.Единствена маана што можам да ја најдам е големата потрошувачка, ама сепак моделот е спортски. за + 1000еур уградуваат и плин со нивна гаранција.
Моментално бест-бај на пазарот.

Од позади требале да го скратат едно 20 цм

Феноменално возило, кога го видов во реклама во весник, на прв поглед, мислев дека е теренец, дури отпосле видов што е работата. Повеќе ми се допаѓа од седанот. А и цената не е некоја голема. Од мене, лаички, оценка 10 од 10.

Страстен обожавател сум ма Lancer от ама некак мн слични ми се ова Subaru то... :toe:

14227-2008-Subaru-Impreza.jpg

Вие шо ке кажете?

Може да се каже дека има сличности ама сепак Лансерот може вода да му носи на Субару Импреза.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom