Mitsubishi Lancer Sportback

• Креатор на темата Креатор на темата Helex
  • Време на започнување Време на започнување
Страстен обожавател сум ма Lancer от ама некак мн слични ми се ова Subaru то... :toe:

14227-2008-Subaru-Impreza.jpg

Вие шо ке кажете?
Можам да ти речам дека Kia Pro Seed, VW Golf 6, Subaru Impreza се мнооогу слични на Lancer. Па никому ништо.

Може да се каже дека има сличности ама сепак Лансерот може вода да му носи на Субару Импреза.
Od testovite sto gi imam citano (ako se tocni, normalno), se slagam so tebe... Normalno, toa ne vazi i za EVO modelot, no toa e vekje druga liga.

Земете Мицубиши што и да е и нема да се каете, доколку не ви е за препродажба. Јас имам Мицубиши лансер но од 87 коска си е колата. Уште од тоа време електрични стакла, централна брава, електрични ретровизори итн...... За таа година топ па и од новиве има повеќе опрема. Моторот коска влече око не и трепка.

Првиот кајш го смени татко ми на 140 000 :D, сега новиот модел мислам дека е доста евтин од 12000 до 14000 (не сум сигурен не ми замерајте ако е грешна цената).

Мицубиши ти е стај гориво и вози и не му ја мисли многу.

Здравје понатака кога ќе земам кола само ново Мицубиши

тука не се слагам со тебе... :nenene: или уствари, да не мислеше обратното? :pipi:

Субаруто е докажана кола на сите рели натреварувања.Можеби Лансер Ево Х е подобар од субаруто ама никако не е подобар обичниот Лансер.100 пати ке речам обичниот Лансер е направен од многу неквалитетни материјали и затоа е толку евтин.
Ова се однесува на новиот модел на Лансер,старите модели се коска па новиот се продава на стара слава.Ама за 1 год ке ако купиш ЛАнсер ке сватиш каква грешка си напраил.

Можам да ти речам дека Kia Pro Seed, VW Golf 6, Subaru Impreza се мнооогу слични на Lancer. Па никому ништо.
Откако во 2005 излезе Опел Астра скоро сите коли во последниве години се базираат на таа форма.

Откако во 2005 излезе Опел Астра скоро сите коли во последниве години се базираат на таа форма.
И шо е најтрагично, на никој не му текнува дека формата што ја имаат денешните автомобили е грда.

Го сакам конзервативниот и коцкест изглед на Голф 2, Мерцедес 124....

Субаруто е докажана кола на сите рели натреварувања.Можеби Лансер Ево Х е подобар од субаруто ама никако не е подобар обичниот Лансер.100 пати ке речам обичниот Лансер е направен од многу неквалитетни материјали и затоа е толку евтин.
Ова се однесува на новиот модел на Лансер,старите модели се коска па новиот се продава на стара слава.Ама за 1 год ке ако купиш ЛАнсер ке сватиш каква грешка си напраил.

Прашај го сопственикот на наше такси дали напраил грешка шо зема толку возила на митсубиши и прашај го по коллку имаат поминато...Прашај го колку пати лансерите се носени у сервис поради некој квар и прашај го колку пати се носени шкодите...и не заборавај да ја видиш километражата која ја имаат напраено па после збори...и едина замерка која ја има лансерот е тоа што има тврда пластика и ништо повеќе....зашто не ја видите сериската опрема? поголемите имиња како што се WV Golf, Opel итн у сериска нема прозори на задни стакла што според мене е поголем хендикеп него тврдата пластика...и затоа ќе видиш повеќе субариња него лансери кај нас баш поради тоа што субару е далеку поквалитетно изработено :helou:

Па и муцубишито е докажано во рели. Ти тука правиш споредба рели субари со обичен лансер. Треба да направиш релација рели субари и рели мицубиши со обично субару и обичен лансер. Не дека нечини Субарито далеку од тоа но сепак треба пореални споредби.

А тоа дека ако земеш ново мицубиши и мислиш дека си се заебал па не сум баш сигурен во тоа.

Па братучед ми го купи лани сега фаровите се пожолтени,штоповите исто,внатре кога се возиш се чуствуваш како во тамче бидејки многу се осекја звукот на моторот во кабината и пластиките се крајно тврди и неквалитетни,има и други мани ама овие се така поглавни.А да не спомнувам за прв редовен сервис да ти сменат масло ке те кошта 9000 ден,:tapp:

Па братучед ми го купи лани сега фаровите се пожолтени,штоповите исто,внатре кога се возиш се чуствуваш како во тамче бидејки многу се осекја звукот на моторот во кабината и пластиките се крајно тврди и неквалитетни,има и други мани ама овие се така поглавни.А да не спомнувам за прв редовен сервис да ти сменат масло ке те кошта 9000 ден,:tapp:

тој лансер што го има братучед ти изгледа му е некоја кинеска копија или ти пак имаш некоја одбивност кон лансерот.....наше такси ги возат преку година дена колите......пред некој ден пак се возев во нив....и возењето беше исто како и на почеток кога ги купија.....скоро сите имаат преку 80 000км поминато и на ниеден не сум видел дека фаровите се пожолтени или дека кога се возиш се осеќаш ко да си у тамче....ти го напраи лансерот ко бетер да е од 101 застава....а пошо колата е на братучед ти слободно можеш да сликаш и да постираш слики да видиме како изгледаат пожолтени фаровите на лансерот за една година....а што се однесува до сервис редовен 1 л уље е сигурно над 1000 ден...исто мењаат филтер за воздух, филтер за гориво, филтер за полен ако треба,филтер за уље и работна рака.....и не е 9000 ден него е околу 7000 - 7500 ден.

Првиот сервис кај сите коли е многу поскап, незнам зашто. Како и да е редовниот сервис е некаде 4000 или 5000 денари. Со сигурност тврдам ако на некој не му се верува нека тркне до макаутостар и нека праша па нека пише колку е редовниот сервис за лансерот

Ми се свиѓа тоа што може да стават и фабрички плин, за 14980 евра мислам дека нема подобро. Само дали колата со плин е прифатлива за банката за да ми дадат кредит и дали со ставањето на плинот се губи гаранцијата за моторот?

Видов вчера Спортбек. Солиден, од назад ми се свиде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom