Точкест
I'm Awesome
Освен сребрената боја што ја има ова мицу спаѓа у пакет sportТоа истото од погоре со сребрена боја![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Освен сребрената боја што ја има ова мицу спаѓа у пакет sportТоа истото од погоре со сребрена боја![]()
Мислам дека тоа е изложбениот прототип-модел од Саемот во Женева. Мене лично повеќе ми се допаѓа комерцијалниов модел. Посебно ми се допаѓа ентериерот којшто е, за денешни прилики, ретко едноставен и елегантен.![]()
![]()
A ова што е?
Која цена е спортбеков? Иако треба да ги ѕирнам и двете варијанти, не би било на одмет некоја информација додека дојде на ред и тоа. Почнаа да ги продаваат во МакАутоСтар веќе мислам... До неодамна можеше да се купи само „обичната“ верзија на Лансерот.
Незнам зошто, ама бар на фоткиве повеќе мерак ми прави оваа варијанта![]()
Ми требаат технички спецификации, мотор, сила, опременост... Дали е побогат или посиромашен од Invite пакетот на „обичниот“ Lancer (тој вториот, не основниот). И исто така, ме интересира цената. Ама МакАутоСтар уште немаат сајт... Ништо не можеш да дознаеш без да тркнеш до салон.Најверојатно затоа што Спортбек има прекрасна задница, за разлика од седанот, кој по мене, има одличен дизајн, но е тотално промашување одзади.