Mitsubishi Lancer Sportback

• Креатор на темата Креатор на темата Helex
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа истото од погоре со сребрена боја :)
Освен сребрената боја што ја има ова мицу спаѓа у пакет sport:) примети ги фаровите какви се и колку е само повеќе спуштена:)

Шо знам....и мене ми изглеа различно во фаровите.

mitsubishi-lancer-sportback-ralliart22.jpg

Kako sto mozam da zabelezam automatik e.Automatikot ne e za vo grad osekam kolko e potrosnata

Море само Еволушн, попознато како Лансер Иво . Ѕирнете по нетов.

КОлку пари ке ме кошта едно вакво? Обичниот е 16.000 јуроус а ова?

MitsubishiSportback-1.jpg

MitsubishiSportback-2.jpg

A ова што е?
Мислам дека тоа е изложбениот прототип-модел од Саемот во Женева. Мене лично повеќе ми се допаѓа комерцијалниов модел. Посебно ми се допаѓа ентериерот којшто е, за денешни прилики, ретко едноставен и елегантен.

Колку што знам, ова е едноставно хечбек верзија на лимузинскиот модел, така да се што е во врска со механика и опрема би требало да биде исто, а цената можеби малку пониска, ако одиме по логиката на останатите, веќе присутни хечбек-лимузина изведби. Инаку, би требало да почне да се продава по презентацијата на Саемот во Париз во Октомври.

Искрено, појма немам каков е автомобилот во поглед на возни својства и останати зае*анции, но јас би го купил само на основа на дизајнот па макар да вози како Југо 65 (мислам, да не претеруваме, сигурно Мицубиши може подобро од Југо 55). Ова е, според мене, убедливо најдобриот дизајн во класата и еден од најдобрите постоечки дизајни воопшто (само ми не дирајте Mercedes CLS!).

Еве и поглед одзади:

2008-mitsubishi-lancer-sportback-re.jpg

Моделот од цитатот од претходниот мој пост излезе дека е Lancer Sportback Concept од Саемот во Перт, 2007.

незнам зошто ама колата ми изгледа ко да имаат склопувано дизајни од други коли

Која цена е спортбеков? Иако треба да ги ѕирнам и двете варијанти, не би било на одмет некоја информација додека дојде на ред и тоа. Почнаа да ги продаваат во МакАутоСтар веќе мислам... До неодамна можеше да се купи само „обичната“ верзија на Лансерот.

Незнам зошто, ама бар на фоткиве повеќе мерак ми прави оваа варијанта :)

Која цена е спортбеков? Иако треба да ги ѕирнам и двете варијанти, не би било на одмет некоја информација додека дојде на ред и тоа. Почнаа да ги продаваат во МакАутоСтар веќе мислам... До неодамна можеше да се купи само „обичната“ верзија на Лансерот.

Незнам зошто, ама бар на фоткиве повеќе мерак ми прави оваа варијанта :)

Најверојатно затоа што Спортбек има прекрасна задница, за разлика од седанот, кој по мене, има одличен дизајн, но е тотално промашување одзади.

Најверојатно затоа што Спортбек има прекрасна задница, за разлика од седанот, кој по мене, има одличен дизајн, но е тотално промашување одзади.
Ми требаат технички спецификации, мотор, сила, опременост... Дали е побогат или посиромашен од Invite пакетот на „обичниот“ Lancer (тој вториот, не основниот). И исто така, ме интересира цената. Ама МакАутоСтар уште немаат сајт... Ништо не можеш да дознаеш без да тркнеш до салон.

Ја шитнав колата, па кај и да е треба да се зима Лансер :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom