Z
ziko bt
Гостин
Марија Шерифович на матура во Битола!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Што ли во животот го натерало да облече шорц за матурската вечер... И боса нога на ципела.
Ај родителите, ама обезбедувањето како го пуштило...Што е ова бе ? Се зеза овој или стварно шорц има ?
Добро пичка му матер со извинување што пцујам ама дома родителите со кој памет го пуштаат ваков облечен на матура бе !?
сменета е модата ама и ние се прилагодуваме, не сме застанале у времето од матура ко сме правеле, горе доле пратиме што е у тренд...Абе сменета е модата тоа сигурно сега јас да ставам слика каква бев на матурската вечер од денешна гледна точка може ќе биде смешно, 2009та одамна беше. Ама поентава е дека ние не бевме тетки. Дали 2-3 девојчиња имаше со фустани за на сунет, останатото сите бевме ај да речам нормални, не накинџурени до толку.
сменета е модата ама и ние се прилагодуваме, не сме застанале у времето од матура ко сме правеле, горе доле пратиме што е у тренд...Абе сменета е модата тоа сигурно сега јас да ставам слика каква бев на матурската вечер од денешна гледна точка може ќе биде смешно, 2009та одамна беше. Ама поентава е дека ние не бевме тетки. Дали 2-3 девојчиња имаше со фустани за на сунет, останатото сите бевме ај да речам нормални, не накинџурени до толку.
Не знам како не му текнало да облече од оние за на плажа хавајки шорц за капење со цвеќиња и апостолки Rider во бојата на знамето од Бразил ваквиНа тој со шорцевите уште апостолки му фалат.
![]()
Што ли во животот го натерало да облече шорц за матурската вечер... И боса нога на ципела.
Леле ами овој во долна тренерка
![]()