Maturanti.com

  • Креатор на темата Syn
  • Време на започнување

Syn

^ Фабричка грешка
Член од
23 декември 2007
Мислења
25.758
Поени од реакции
26.120
Убаво вика Трендо, е баш поради ова треба екстерно оценување, ништо чудно овие да се инспирацијата .

Нашата келија
со 18 затвореника


Елизабета Басекиќ
Бети како мајка ни беше
по телефон да се јавува на родителите многу сакаше,
често ги викаше и секогаш ги нервираше.
(Твојот син има цел камион со неоправдани!)

Какви бевме, такви бевме, Вакви нe најдовте.

Астрит Аџами
Astrit Adjami
50 цент го емитираше,
но со својот телефон како цигла, не забавуваше​

Сељајдин Саљихи
Seljajdin Saljihi
Селајдин од Копаница ни идеше,
но неговата фризура супер му беше.​

Мумин Јонузи
Mumin Jonuzi
Другар од нашиот клас ни беше,
преку седум планини живееше,
но никогаш на час не фалеше.​

Иљбер Селмани
Iljber Selmani
За фудбал прв ни беше
а Aдриано идол му беше.​

Риат Ибраими
Riat Ibraimi
Во школо редовно идеше,
но паметот кај гулабите му беше.​

Муједин Муртезани
Mujedin Murtezani
Мујо шалчето од врат не го вадеше
и да спие на час многу сакаше.​

Садет Нухи
Sadet Nuhi
Садет на прв час секогашидеше,
но прво леб и паштета си јадеше.​

Суат Османов
Suat Osmanov
Суат фераер во класот ни беше
и со народна музика секогаш не забавуваше.
Секоја недела со 101 доаѓаше.​

Имер Лесковица
Imer Leskovica
Имер на часови често отсуствуваше
бидејќи со неговиот автобус се возеше.​

Амет Аметовски
Amet Ametovski
Добар ученик не беше,
но голем мангуп во класот ни беше.​

Орхан Саљи
Orhan Salji
Жути цела ноќ во акција беше,
а дење парите во Лептокарија ги трошеше.​

Џељаљ Адеми
Djeljalj Ademi
Кога професор ќе го запишеше
тој веднаш ќе се тепаше.​

Бесир Алиу
Besir Aliu
Многу изостаноци правеше,
но со фалц потврди ги оправдуваше.​

Суфјан Шабановиќ
Sufjan Shabanovikj
Суфјан лекциите ги учеше,
неговиот глас не се слушаше,
а францускиот јазик многу го сакаше.​

Ферди Рамадановски
Ferdi Ramadanovski
Ферди фраер од класот ни беше,
само да менува женски - мерак му беше.
(закон И)​

Ферхан Мухамеди
Ferhan Muhamedi
ферхан добар ученик беше
и на нас секогаш цртежите ни ги правеше.
(Хуман!)​

Нусрет Туша
Nusret Tusha
Тој никогаш не учеше,
од часови секогаш бегаше,
со неговата фризура и брада
женските од гимназијта ги шокираше.
(закон ИИ)​

Бехари Адеми
Behari Ademi
Претседател на класот ни беше,
за коли ни зборуваше,
а оцените од професорите со политика ги добиваше.
(закон ИИИ - ВР6)​
 
М

Мрак

Гостин
Мумин Јонузи

Другар од нашиот клас ни беше,
преку седум планини живееше,
но никогаш на час не фалеше.Риат Ибраими

Во школо редовно идеше,
но паметот кај гулабите му беше.Садет Нухи

Садет на прв час секогашидеше,
но прво леб и паштета си јадеше.Нусрет Туша

Тој никогаш не учеше,
од часови секогаш бегаше,
со неговата фризура и брада
женските од гимназијта ги шокираше.
(закон ИИ)
О Боже...:tapp:
 

Apokalipto

(М)
Член од
4 март 2007
Мислења
15.578
Поени од реакции
2.575
Речита омладина... будучност... света? :pos2:
 

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
178
аииииииииииииии
ЉОЉ
 
Член од
25 мај 2008
Мислења
1.848
Поени од реакции
141
:vozbud: Фацкиве :pos2:
Садет на прв час секогашидеше,
но прво леб и паштета си јадеше.:pos2:
 

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
450
со неговата фризура и брада
женските од гимназијта ги шокираше.

:pos: :pos: :pos:
Ова е ВРХУНАЦ! :poss: :poss:
 

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
13.933
Поени од реакции
4.734
Рима убија... :cheeky1:
 

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.582
Поени од реакции
21.024
Personal best.

Besir Aliu
Многу изостаноци правеше,
но со фалц потврди ги оправдуваше.
(закон еј типче)

Djeljalj Ademi
Кога професор ќе го запишеше
тој веднаш ќе се тепаше.
(Мирен ученик сигурно)

Suat Osmanov
Суат фераер во класот ни беше
и со народна музика секогаш не забавуваше.
Секоја недела со 101 доаѓаше.
(Незнаев дека во недела се учи па и дека малолетници возат кола)
 
Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.147
Поени од реакции
364
xaxaxaxa болен народ
 

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.729
Поени од реакции
618
Ова гарант му е дадено на некој да го пишува...нема теорија овие да го пишувале:kesa:
Каде бе...не идел на школо од што го возел својот трактор или автобус :pos2:
 

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
8.738
Поени од реакции
9.644
До когај бре....?
 
На врв Bottom