Машки со пудра?

• Креатор на темата Креатор на темата RealGirL
  • Време на започнување Време на започнување
RealGirL напиша:
Ова твоево знаеш како му доаѓа женска со црвен кармин-курва!:lud:

Зашто така мислиш бе,не праиме муабет за шминка за сјај ,за лак за нокти туку за пудра или коректор за покривање на некои недостатоци!

со пудра ќе почнеш и полсле...

Ako go stavaat vo mali kolicini za da prekriat nedostatocite na liceto i ako toa e nezabelezlivo e OK ama ako stavaat 100 kila pudra toa mi e PEDERSKI...

Многу глупо размислување од многу од вас...
аман те бе луѓе ако некој не знае како да си ја нареди течната а како камената пудра е затоа што незнаел.
а тоа дека некој не е со скроз чисто лице и сака да ги покрие мааните не е тој крив, па колку луѓе едноставно се комплексираат од самиот изглед што немора да значи дали се геј или стрејт.
Ајде сега машко си па оди распуштен, забраден, незамиен и да смрдиш. во денешно време е нормално кога некој се грижи за својот изглед па и да користиш коректор како што е стикчето од орифлејм пола зелено пола месо боја.
Искрено не сакам ни женски со кило шминка на нив освен нешто дискретно, ама пудра за машки најобична работа што е многу нормална ако е како што треба направена...
Макар и малку римелче (со усул, не многу забележително).
Исто како и што сите машки денес ги чупаат веѓите некои и прават шпицови па никој не спомнал нешто за нив.
Свој избор е сепак, ако мене ми е убаво и ми се свиѓа тогаш што да им прам на другите.
Како што рече Мацедалиен тоа е идиоСИНкратично (многу ми се бендиса зборчето и ми требаше за да го најдам).:poss::poss:

tha_Casper напиша:
а бе... машко со пудра = боки 13

боки 13 = хомосексуалец

Елипсата е тотално без врска. Во Германија, децата со црвена коса ги напуштале оти биле синоним за Евреи. На тоа ми заличе твојот коментар.

Мене па ич не ми смета пудра на машко. Моите другари редовно ставаат, дури и некогаш се случува да ми побараат совет каква пудра да користат. Сепак ставаат тенок слој кој не ни се познава и не изгледа грдо. Зошто кога женското може да се разубавува и да ги покрива своите недостатоци, машкото да не може? :helou:

Има работи кои си остануваат само за мажите/жените.Една од нив е пудрата.Несакам дечко ми е да понашминкан од мене.Е сега има исклучоци, фала богу дека при снимање филм/спот и мажите се нашминикани.

Ставам повремено за петок/сабота навечер ама многу малку. Не ставам од изглед, туку ми помага пудрата против мозолчиња. :)

Добро,а како изгледа тоа?
Мислам,какво ти го прави лицето?
Побело,прекрива неправилности,или шо прави пудрата?

Добро,а како изгледа тоа?
Мислам,какво ти го прави лицето?
Побело,прекрива неправилности,или шо прави пудрата?
дава можност за стискање желба на лицето место во шоља со талог :pos::pos::pos:

Машко со пудра?? Глупости....вака постепено си идат некои работи, машко со креон, машко со пудра, издепилирана нога и рака, па можеби и сјај ќе почнат да ставаат, и на крај сукњи ќе облечат....Леле стварно се расипува светов!! Па јас не ставам пудра, само за викенди, тој до мене целиот напудрен, креонче, светнат во нозете....:uvo: Сакам машко до мене, МАШКО, а не шмизличе....

и колку девојките сакаат напудрисани машки?
Ич.

Аман, маж и пудра... Не може бе.
mysmilie_2362.gif

Ако има проблем со мозолчиња, црвенило, ок, ама ставање пудра од потреба да изгледа како гипсен фараон, нееееееееееееее!!!!
Иако, и за жениве истото важи!

Ednas mi se ima sluceno da imam pudra(ne po moja volja).Imav intervju za Tv.Lele ko me oshlakaa....mi se cinese deka so kal sum premackan...::S:S: duri i jezivo mi bese...ko Kasper bef.Od togas,nema sansa.Bljak

Пудра + Машко = Шминкер :) :) :pos:

Никогаш не сум ставил и не планирам. Нега на лицето да ама пудра кај машко не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom