Машки со пудра?

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Дали вие машките користите пудра и колку девојките сакаат напудрисани машки?

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Не користам, и мразам машки шо користат пудра..... џоа жените се напраиле..... БОЈЧО 13-ка прав пример... :)

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Не ми иде машко да користи пудра..педерски ми е некако што знам

MarthaGraham

Олд Скул
Член од
21 ноември 2005
Мислења
673
Поени од реакции
8
Кожа си е кожа, бубуљици си се бубуљици, неуедначен тен постои и кај мажи и кај жени. Основна функција на пудрата е да ги покрие сите гадинки и неестетски моменти на кожата. Е сеа тоа што жените ги помешале работите и мислат дека пудрата е дел од шминката што треба да се нанесува во количини за да се ПРИМЕТУВА, тоа е друг проблем. Така да мислам дека никако не треба да одиме во екстреми, мажите во еден (да не користат ич) а жените во друг (премногу пудра). Мажите треба, и фала богу што почнаа, да користат пудра во маааали количини доколку имаат несовршена кожа. Истото важи и за жените ама во обратен правец - они треба да олабаат со претерано шлапање на пудра.

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7
Земи насади си брада низ цела фаца од колку да ставаш пудра

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Машко + пудра = педерче:pos: :ija: :toe:

marga_k

HONEY
Член од
6 март 2006
Мислења
347
Поени од реакции
5
ako e za da pokrie bubuljica, ok, samo diskretno,a ako e bez potreba mislam sekoja zena mrazi masko napuderisano,pederski e.Jas sum zensko pa koristam malku pudra ili voopsto,mislam i zensko so mnogu pudra ne e ubavo.prirodni ubavi zenski se epten ok. I koga ke izvadi 100kg pudra ,sminkata,....:pos2: palis svetlo gleas:ija:

Chandler

По религија - ПОПУЛИСТ
Член од
27 август 2005
Мислења
362
Поени од реакции
11
Marsh, pizd*i, ne poshtuem ich! Bar kazete, "PEDER SUM" pa stavajte si pudra. A ne ke se nashlapa so pudra i maskara (da, iam primeteno) nekoj i mi se ponasha dzoa "metroseksualec"... goveda!

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Не ми се допаѓаат машки со пудра. Освен ако се работи за некој настап на ТВ, фотосесија и слично тогаш може. Али вака ептен неубаво ми изгледа машко со пудра.

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Коректор, само за криење на мозолчињата, не ми пречи. А пудра исто како жените што ставаат, некако педерски ми делува...

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
mene mi imaat staveno pudra :) ali na zaebancija i posle toa morav da se banjam :):)

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
машко + пудра = педерче
машко + пудра + маскара (имат и такви ) = педериште

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Ne koristam, no kako sto rekoa pogore, priznavam vo minimalni kolicini...onaka diskretno kolku da ne se zabelezi. Ne deka e pedersko, tuku ne mi ubavo, nema smisla. Od druga strana, da setam niz grad i da gledam nekoj ko parce pica da mu stavile ne liceto, nejakm. Fala bogu, nemam (seriozni) problemi so kozata

V

VirtualA

Гостин
кратко и јасно
луѓе кои патат од комплекси
а подолго и поопширно
педери

Kajgana Shop

На врв Bottom