Машки со пудра?

• Креатор на темата Креатор на темата RealGirL
  • Време на започнување Време на започнување
Siki напиша:
Masko so pudra-prav pederaki!A ima i novo: na drugarka mi,drugarka,bratot nejzin sekoj mesec odi na manikir,frizer,depilacija na gradi i na soping, pa sea videte vie i ocenete za kogo stanuva zbor?

А зашто да не?
Си се средува типот бе..тоа е салон за убавина,а не салон за жени!
Ја неам ништо против тоа..баш ми тоБ,ако е машко немора да значи дека му се простува ако не е среден!

Се простува само ако се користи за во инцидентни прилики, кога треба да се покријат акни и сл.Иначе користење пудра за секое искачање у град НЕ!

де бре луѓе, машки со пудра, ноу биг диал. Не е ништо страшно, не ставаат кармин што волку се потресувате. Пудра е. Зашто да не стават малце дискретно за да изгледаат поубаво? Баш е подобро кога мажите се средуваат и се грижат за својот изглед.

RealGirL напиша:
Дали вие машките користите пудра и колку девојките сакаат напудрисани машки?

Sum imala takov ama na pudrata prespav otkako mu kazav deka e loso malku prestana, potoa primetiv nezboen slaj i lak e toa e vekeeeeeeeeee
Gays.jpg
ewwww bljak

Sonce напиша:
Sum imala takov ama na pudrata prespav otkako mu kazav deka e loso malku prestana, potoa primetiv nezboen slaj i lak e toa e vekeeeeeeeeee
Gays.jpg
ewwww bljak
Што има врска сликава со хардкор дечкиве, со тоа дали машките треба да користат пудра? :tapp:

Се разбира дека може да се користи. Јас не ставам лично ама прифаќам машките да ставаат. И изгледа добар дел ставаат, ама тоа воглавно се од оние што преферираат анус. :) :) И тоа машки...

PSYtisfaction напиша:
Што има врска сликава со хардкор дечкиве, со тоа дали машките треба да користат пудра? :tapp:

Slikata ja staviv zatoa sto sakav da kazam deka toa e pederski a toa se dvajca deckovci koi se baknuvaat a toa e pederski pa ete zatoa. pozdravce

Sonce напиша:
Slikata ja staviv zatoa sto sakav da kazam deka toa e pederski a toa se dvajca deckovci koi se baknuvaat a toa e pederski pa ete zatoa. pozdravce
Абе поздравче и до тебе, али не се слагам. Познавам многу хетеросексуалци што ставаат пудра, а исто и хомосексуалци што не ставаат. Од кога пудрата е заштитен знак на "педерите", како што ги нарекуваш? :toe:

Пудра и слични бакрачи ми се тотално непотребни. Денеска се претерува со користење козметика, лакови за коса, курци палци- па мужи ли се тоа или жени? Претпочитам да бидам au naturelle- без вештачки додатоци :) Од преголема феминизираност мажот го губи половиот идентитет- затоа толку жени суверено владеат со своите мажи. :icon_bigg

Sith

Abe ajde, ni ja ne stavam pudra nikogas, pa maski da stavale.... Ali aj....sekoj ima svoj zivot...neka praat sto sakaat...

hmmm nesakam,bljak!imam drugar so stava i e krajno odvratno,nemam komentar me ne nemam nesakam da komentiram.Na nisto ne lici,vo red e da se pazi na sopstveniot izgled ama ima raboti koi sto ednostavno se nameneti za zeni,ako pudrata e i za mazi ke stavele barem eden maz na reklama na max factor pudra...

I jas ne sum za maski so pudra , prvo pudra pa sto sleduva posle
-karmin
-senki
-lak za nokti

ne bre mango :) ako si imas problemi ili ako si ko pica vo liceto malce pudra nema da nasteti
P.S. taa fotkata so barat vo temava ama ic ne mi e jasno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom