Машки со пудра?

• Креатор на темата Креатор на темата RealGirL
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум за машки со пудра ама на телевизија, на театар или ако се хомичи (бојан 13-ка) во друг случај е вулгарно и невкусно

Да бидеш и ти покриен со пеги има да кисниш у аптека за да ти најдат покомпактен блаш ама ај. :pos: :pos:

PSYtisfaction напиша:
Абе поздравче и до тебе, али не се слагам. Познавам многу хетеросексуалци што ставаат пудра, а исто и хомосексуалци што не ставаат. Од кога пудрата е заштитен знак на "педерите", како што ги нарекуваш? :toe:

Ne rekov deka e zastiten znak ama ednostavno ne izgleda ubavo. Dali ti koga bi vedel devojce, no vo ovoj slucaj masko sto kako da zemal legen so pudra i go sljasnal na liceto ti izgleda privlecno?!? I normalno koga ke vidis nekoe momce koe ne samo sto koristi pudra, slaj tuku i bezboen lak ima tolku zenski segmenti ne bi pomislil deka e peder a ti se maftas so nego?!? No znaci da ne zabeguvam od temata mislis li ti deka e ubavo koga bi videl nekoe masko kako jas sto vidov so 5kila pudra na liceto e ubavo, lice koe treba da go bacis i si se doprel do nego pa si ostanal bel i belo na bluza e ubavo?

Imase edn sto ucese ss mene nonstop stavljase pudru i korektor i cel bese kako vestacki za nigde.Mislu deka pudra ne e za muski :)

Ne koristam pudra, a i da saka devojka mi nema da go napravam toa:toe:

Sonce напиша:
Ne rekov deka e zastiten znak ama ednostavno ne izgleda ubavo. Dali ti koga bi vedel devojce, no vo ovoj slucaj masko sto kako da zemal legen so pudra i go sljasnal na liceto ti izgleda privlecno?!? I normalno koga ke vidis nekoe momce koe ne samo sto koristi pudra, slaj tuku i bezboen lak ima tolku zenski segmenti ne bi pomislil deka e peder a ti se maftas so nego?!? No znaci da ne zabeguvam od temata mislis li ti deka e ubavo koga bi videl nekoe masko kako jas sto vidov so 5kila pudra na liceto e ubavo, lice koe treba da go bacis i si se doprel do nego pa si ostanal bel i belo na bluza e ubavo?

Ако се служи добро со алатот - никому нема да му пречи пудрата. Или некоја нова теорија е оваа : од пудра не му се дига? :raz:

Sonce напиша:
1) Аман до кога треба да објаснувам на форумов дека сум женско?? :tapp: :pos:
2) Јас не реков дека е убаво кога машко ќе шљасне леген со пудра на лицето. Ни на девојче не изгледа убаво кога има ставено 5 кила пудра на себе. Ама тенок убаво нанесен слој што суптилно ќе ги покрие недостатоците воопшто не смета. Па и машките имаат недостатоци на лицето, акни, црнки, пеги... Зошто тие да не користат пудра?
3) Темава е за пудра кај машки. Никој не спомна сјај, безбоен лак итн.
4) Ќе бидеш љубезна да ми до објасниш последното болдирано(црвеното)? Некако не ја сфатив таа реченица.:toe:

PSYtisfaction напиша:
1) Аман до кога треба да објаснувам на форумов дека сум женско?? :tapp: :pos:
2) Јас не реков дека е убаво кога машко ќе шљасне леген со пудра на лицето. Ни на девојче не изгледа убаво кога има ставено 5 кила пудра на себе. Ама тенок убаво нанесен слој што суптилно ќе ги покрие недостатоците воопшто не смета. Па и машките имаат недостатоци на лицето, акни, црнки, пеги... Зошто тие да не користат пудра?
3) Темава е за пудра кај машки. Никој не спомна сјај, безбоен лак итн.
4) Ќе бидеш љубезна да ми до објасниш последното болдирано(црвеното)? Некако не ја сфатив таа реченица.:toe:

Vo pravo si, no jas imam 2ca drugari i mene voopsto ne mi se dopaga toa sto koristat pudra zosto sekogas im e poznava a i ja nosat vo dzepce so niv !!!?!:nenene:

asterix_m напиша:
Јас сум за машки со пудра ама на телевизија, на театар или ако се хомичи (бојан 13-ка) во друг случај е вулгарно и невкусно

Скоро секогаш сум се согласувала со твоите постови но не и сега!

Што гледаш ти вулгарно во нанесувањето на пудра!?:nesum:

RealGirL напиша:
Скоро секогаш сум се согласувала со твоите постови но не и сега!

Што гледаш ти вулгарно во нанесувањето на пудра!?:nesum:

Пудра на машко, аууу невидена работа.

некако не нормално да видам некое машко со пудра, божем се травестити или божем се како овој Бојан 13 или азис.

кажав друго е во театар, на телевизија ама во живо не е убаво.

MarthaGraham напиша:
Кожа си е кожа, бубуљици си се бубуљици, неуедначен тен постои и кај мажи и кај жени. Основна функција на пудрата е да ги покрие сите гадинки и неестетски моменти на кожата. Е сеа тоа што жените ги помешале работите и мислат дека пудрата е дел од шминката што треба да се нанесува во количини за да се ПРИМЕТУВА, тоа е друг проблем. Така да мислам дека никако не треба да одиме во екстреми, мажите во еден (да не користат ич) а жените во друг (премногу пудра). Мажите треба, и фала богу што почнаа, да користат пудра во маааали количини доколку имаат несовршена кожа. Истото важи и за жените ама во обратен правец - они треба да олабаат со претерано шлапање на пудра.

Tokmu taka. Jas mu stavam po malku na brat mi, na mestata kade ima bubuljicki. Ne se ni primetuva.

еден мој далечен пријател користеше пудра (за да ги покрие акните) и многу ружно изгледаше со неа... он е плав а користеше камена темна пудра и не ја нанесуваше како што треба и имаше брчки низ лицето... ваљда не знаел дека има за разни типови на кожа.. а не ни прашал...

tha_Casper напиша:
а бе... машко со пудра = боки 13

боки 13 = хомосексуалец

Ова твоево знаеш како му доаѓа женска со црвен кармин-курва!:lud:

Зашто така мислиш бе,не праиме муабет за шминка за сјај ,за лак за нокти туку за пудра или коректор за покривање на некои недостатоци!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom