Машки со пудра?

• Креатор на темата Креатор на темата RealGirL
  • Време на започнување Време на започнување
Јас стаив коа имав на врат многу шливки.
Иначе ГЕЈ Е

Не сум ни помислил да ставам пудра.. глупо ми е некако не сум женско :).

NENENENENENENENEENENENENENNENENENENENENENEENENENENENNENENENENENENENEENENENENENNENENENENENENENEENENENENENNENENENENENENENEENENENENENNENENENENENENENEENENENENENNENENENENENENENEENENENENENNENENENENENENENEENENENENENNENENENENENENENEENENENENENNENENENENENENENEENENENENEN I DEFINITIVNO NE...ZA MASKITE SO PUDRA BLJAK ...USTE KARMIN DA STAVI...FUUUJJJ:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:

NENENENENENENENEENENENENENNENENENENENENENEENENENENENNENENENENENENENEENENENENENNENENENENENENENEENENENENENNENENENENENENENEENENENENENNENENENENENENENEENENENENENNENENENENENENENEENENENENENNENENENENENENENEENENENENENNENENENENENENENEENENENENENNENENENENENENENEENENENENEN I DEFINITIVNO NE...ZA MASKITE SO PUDRA BLJAK ...USTE KARMIN DA STAVI...FUUUJJJ:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:

Добро,Добро не се возбудуви толку.... зошто да не ако сака некое машко да си стави ке си стави неможе да го спречиш ... :smir:

немам ништо против машките да ставаат пудра..мегутиоа со усул..и бокица и азис да не им бидат примери па да шљакаат 5 кг и никаде да не искачааѕ без да си понесат пудриче...мене ми имаат ставано пудра...ама бев шминкан од прифесионален шминкер затоа што имаше повод(настап на јуниор еуровисион 05 во белгија)...од тогаш немам ставано....а мораам да признаам коа ми ставија пудра(беше минимално секако) убаво изгледав:pipi:....

Машки со пудра :pov:
Најодвратно нешто кај машко. Ако има бубуљици, нека иде на козметичар, не е срамота тоа.

до пред 3год. ставав да ги покривам брунките, почна повеќе да ми излегуват и ја оставив, сега ништо не ставам

Стварно одвратна работа!!! Сум видел неколку пати али Фујјјј Нечини

Јок пудра.
Не сум ставал, не ставам, а и не планирам да ставам.

Море не само пудра и креони почнале да стават...кој знае следно шо ке е,римела?:tapp:
Глупа работа...:nenene:

Stavaat onie shTo se emo .. Glupa rabota :nesvest:

ејјјјј пудра бе?! :nenene:
не, не некако не ми иде. можё коректор ама пудра?? тие што сум ги видела катастрофа ситё, на ништо нё ми личат-најверојатно зашто премногу им се приметува, нё знаат да ја стават.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom