Македонски филмови

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
Мн ме нервира што не ги ставаат сите македонски филмови на платформите кои ги имаме. Глеј или Кинемое. Има филмови снимени 2020, 21, 22 и ги нема. Подобро сите ќе плаќаме платформа него да чекаме пиратерија. Кој век сме ЦД да продаваат јас немам ни кај да гледам дома од ДВД.
Или ако се мажи нека продадат на HBO, Netlix и др.

Mirno Leto (1961) REMUX BluRay 576p x264 AC3 - BD4YU
Mirno leto (1961) - 1080p.WEB-DL.AAC2.0.H.264

Додадени се линкови за симнување на Balkandownload org

IMG_6288.jpeg

:icon_lol:

Ова се македонски филмови?
the-man-in-the-movie-camera-poster-500x705.jpg
Neighbors-Poster-1-500x705.jpg

Jaz-Sem-Frenk-Poster-500x705.jpg

На Кинемое.мк ги има ставено.
Како што гледам од постерите сите се финансирани од Агенција за Филм http://filmfund.gov.mk/ можеби затоа се ставени.

Здраво.

Дали има некој сајт каде можат да се гледаат македоснки филмови (ги имам неколку на листата од новава продукција), ама да не се симнуваат преку торенти?

Здраво.

Дали има некој сајт каде можат да се гледаат македоснки филмови (ги имам неколку на листата од новава продукција), ама да не се симнуваат преку торенти?
Gley.mk?

Ми требаат некои информации за македонските филмови и глумците за Википедија на македонски јазик. Знае ли некој каде може да се најдат биографии на пример за глумците и други податоци онлајн или во книга, или не знам... негде, со што би се поткрепиле некои информации на Википедија за нив?
(п.с. последниве година-две кој стигна менува информации по свое видување, и чул или недочул некоја информација, па си ја менува низ статиите, а не смее така)

Ми требаат некои информации за македонските филмови и глумците за Википедија на македонски јазик. Знае ли некој каде може да се најдат биографии на пример за глумците и други податоци онлајн или во книга, или не знам... негде, со што би се поткрепиле некои информации на Википедија за нив?
(п.с. последниве година-две кој стигна менува информации по свое видување, и чул или недочул некоја информација, па си ја менува низ статиите, а не смее така)
На страницата од кинотека, иако не е ништо ажурирано откако е поставена пред десетина години.

Супер, фала, ја отвора страницата така, ама пак на пребарување по актер, не дава никакви резултати. Или јас не се разбирам со страницата. Еве пример за Ванчо Петрушевски, лево стои број 1, ама ништо не дава тоа. :(
1690956756152.jpeg

Супер, фала, ја отвора страницата така, ама пак на пребарување по актер, не дава никакви резултати. Или јас не се разбирам со страницата. Еве пример за Ванчо Петрушевски, лево стои број 1, ама ништо не дава тоа. :(
Нешто грешиш.
1690960861436.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom