Македонски филмови

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
199 и само важи за гледање на еден уред. 30 дена трае претплатата.

Дали откако ќе изминат тие 30 дена, претплатата сама се прекинува или автоматски се продолжува и треба јас да ја прекинам?

Дали откако ќе изминат тие 30 дена, претплатата сама се прекинува или автоматски се продолжува и треба јас да ја прекинам?
Тоа и јас прашувам. Немам претплата земено.

Ова се македонски филмови?
the-man-in-the-movie-camera-poster-500x705.jpg
Neighbors-Poster-1-500x705.jpg

Jaz-Sem-Frenk-Poster-500x705.jpg

На Кинемое.мк ги има ставено.

Р.И.П Димче :( Неговите реплики во Викенд на Мртовци се незаборавни, а и како само го одглуми ликот на Тасе Стопарески, не знам кој друг актер би ја одглумил таа улога како Мешкоски. Навистина квалитетен актер.
Ќе го памтам и по гласот на Гаргамел и Мјау од Покемон.

Автоматски споено мислење:

Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Кога сме веќе кај филмов, пред 2 недели го објавија на Rarelust, може да се симне бесплатно, па како што гледам изгледа е со солидна слика...

Да се самоцитирам, имаат направено апгрејд целиот филм може да се симне во 1800×1080 резолуција, + има интервјуа со Александар Поповски, Бујар Муча и Никола Ристановски... гратис спотот на Архангел - Убер Македонише со подобра слика

Големата Вода да не знае некој каде да го најдам во повисока резолуција?

Да се самоцитирам, имаат направено апгрејд целиот филм може да се симне во 1800×1080 резолуција, + има интервјуа со Александар Поповски, Бујар Муча и Никола Ристановски... гратис спотот на Архангел - Убер Македонише со подобра слика

Slow speed download
Download time: 22:07:12

Аха, да.

Надополнување: Го има и на balkandownload.org, со помалку чекање.

Последно уредено:
Самоуништување повторно на Наша тв сабота 22:30 часот .

Страшно физички захтевна работа е тоа глумата. Моите мисли се со него и другите глумци што м'кнат камени блокови на сетовите и страдаат за нас.

Кајмак на Милчо го има ли негде онлајн?

Ве молам предложете филмови каде е прикажана нашата историја, или живото на наши револуционери.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom