Дали откако ќе изминат тие 30 дена, претплатата сама се прекинува или автоматски се продолжува и треба јас да ја прекинам?199 и само важи за гледање на еден уред. 30 дена трае претплатата.
Дали откако ќе изминат тие 30 дена, претплатата сама се прекинува или автоматски се продолжува и треба јас да ја прекинам?199 и само важи за гледање на еден уред. 30 дена трае претплатата.
Тоа и јас прашувам. Немам претплата земено.Дали откако ќе изминат тие 30 дена, претплатата сама се прекинува или автоматски се продолжува и треба јас да ја прекинам?
Да се самоцитирам, имаат направено апгрејд целиот филм може да се симне во 1800×1080 резолуција, + има интервјуа со Александар Поповски, Бујар Муча и Никола Ристановски... гратис спотот на Архангел - Убер Македонише со подобра сликаКога сме веќе кај филмов, пред 2 недели го објавија на Rarelust, може да се симне бесплатно, па како што гледам изгледа е со солидна слика...
Slow speed downloadДа се самоцитирам, имаат направено апгрејд целиот филм може да се симне во 1800×1080 резолуција, + има интервјуа со Александар Поповски, Бујар Муча и Никола Ристановски... гратис спотот на Архангел - Убер Македонише со подобра слика