- Член од
- 25 декември 2019
- Мислења
- 1.945
- Поени од реакции
- 3.008
Серафимов најдобар стопер во Унгарија, а против Гибралтар делуваше како прв пат да игра фудбал. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па најголемиот проблем е тоа уствари. Нашите не играат добро, забушаваат и играат анти-фудбал. Солираме не играме тимски, него со некои полу-шутеви од дистанца кои не резултираат со нешто концизно.Нека изиграат нашите добро и борбено, мислам дека нема зошто да се тресиме тогаш.
Е вакви деца треба да играат во репрезентација.
„Јас единствено што посакувам е да го добијам пасошот на Македонија и да почнам да настапувам за Македонија и на официјални мечеви. Мислам дека тоа го ставив јасно до знаење. Доаѓам секој пат кога ќе бидам повикан од страна на селекторите, и со љубов го носам дресот на Македонија“ – изјави Курталан.
Не сум го гледал како игра и кои се неговите потенцијали сепак сомнително ми е дека асли турчин со коренчиња од Македонија до толку ќе сака да игра за Македонија ако има големи шанси да игра за Турција.
ГрешишНе сум го гледал како игра и кои се неговите потенцијали сепак сомнително ми е дека асли турчин со коренчиња од Македонија до толку ќе сака да игра за Македонија ако има големи шанси да игра за Турција.
Се надевам грешам, мислам дека нема ништо посебно да биде. Како и да е на нас пак може да ни се најде, кубуриме со асални макар и просечни крила.
Тоа во Недела кога играме со Бугарија, Бугарите само нивната репрезентација ја пренесуваат, ако е за утеха веќер ќе одиме на Арена 1 која е бесплатна кај скоро сите оператори, за разлика од Премиум каналите.пак нема тв, вечер на Арена? , но дали ке има и добар стрим, како за со Блгарија ???
ima na programata na Arena 1, e sega dali ke bide prebukirano...zvuk ako nema ne me tangira, komentator ne mi treba... a znaat da se upikuvaat komercijalni hot lajn programi i drugi gubrinja, ke vidime ...Тоа во Недела кога играме со Бугарија, Бугарите само нивната репрезентација ја пренесуваат, ако е за утеха веќер ќе одиме на Арена 1 која е бесплатна кај скоро сите оператори, за разлика од Премиум каналите.
Нападач е така? И онака сме дефицитарни таму ќе дојде како 1 на 10. А што бидна со Ракип не го гледам у состав на последниве натпревари