Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Око да ти се уплаши од ваква средина, една Барселона може да ни позавиди.

Ништо не сменил во составот освен што исфрлил 2-3 играчи, не ми се верува, ја мислев ќе користи сеа прилика да експериментира со играчите и да испробува разни, он истиот состав го повика од претходно... Муарем, Усеини...?? Ај претходниот пат Лазевски отсуствуваше па сфаќам, сеа шо к** бараше Петров да го викне????? Пак се изоставени Фетаи и Ристиќ, и покрај тоа што Ибраими а и Ивановски ништо не покажаа претходните 2 натпревари... За овие од среден ред па да не зборам, Муарем, Усеини и Грозданоски оф лелееее

Јаки сме бе шо ви е, не губиме со повеќе од 2 гола на ни еден од следниве натпревари...

Ќе не отворат Словаците и Ерменците како паштета од Лијановичи :icon_lol: Мислам дека првпат во живот ме заболе пенис дали ќе изгубиме 10-0 или ќе победиме... Со вакво неспособно раководство, стручен штаб и ИГРАЧИ, уште долго ќе бидеме во рангот на велесилите албанија, Фарски Острови, Туркменистан...

Naumdb, ти го нема омилениот играч, Тасевски :pos:

Средината ни е WTF :)

Средината ни е 25 % јака ;).Во нападот го немаме нашиот најдобар играч-Илчо.
Баш ме интересира колку денари ќе биде карта за со Словаците.
До каде дојде мак фудбалот ако реми со Ерменија ќе биде сметан како голем успех
--- надополнето: Sep 26, 2011 7:40 PM ---
Ќе не отворат Словаците и Ерменците како паштета од Лијановичи :icon_lol: Мислам дека првпат во живот ме заболе пенис дали ќе изгубиме 10-0 или ќе победиме... Со вакво неспособно раководство, стручен штаб и ИГРАЧИ, уште долго ќе бидеме во рангот на велесилите албанија, Фарски Острови, Туркменистан...
еј што ја направи Албанија па и ти.не се толку слаби Албанците.
Ама како што тргнало Фарски Острови и Лихтенштајн ќе не одминат на ранг листа

ова ке биде еден од ретките натпревари во кој од се срца сакам да не згазат..зашто? бидејки се освен пораз ке им даде привремен мотив дека се добри коа знаеме дека не се..Потребен е некој земјотрес као 5-0 од ерменија пример за да не измести од оската..и некој да реши да преземе нешто.

Потребен е некој земјотрес као 5-0 од ерменија пример за да не измести од оската..и некој да реши да преземе нешто.
Мене ми се чини дека ни тогаш нема да преземат ништо. Сигурно и на тој натпревар 'среќата не би сакала да не дружи', како и на секој пораз досега. :cautious:
Иначе составот да се прекрои, во одбраната и на голманската позиција не се почитува рамковен договор. :pos:

само 1.45 за да тепа ерменија. штета , сите сфатија колку сме "јаки" .

а со словачка да даваат по 300 денари не одам да ги гледам . не на оваа бедна игра и состав. да си го одморам мозокот од нервози . од другиот циклус од септември со нови сили здравје .

Naumdb, ти го нема омилениот играч, Тасевски :pos:

Средината ни е WTF :)
Штом го нема него не гледам :pos:
Не го ни читам списоков на репрезентативците, ама како што тргнало овој Тошак, стварно бил тАшак.

Не очекувајте ништо од репрезентацијата, се додека на чело на федерацијата седи Хаџиристески. Значи основа на секој спорт е здрава федерација. Имам можност да ги пратам случувањата во Германскиот фудбал и можам да кажам дека зад сите успеси стои Theo Zwanziger председател на Германскиот Фубалски Сојуз , значи од најмалите јуниорски екипи па се до ветераните се управувани и организирани од горе. За жал нашиот фудбалски сојуз е толку гнил што дојдовме во ситуација екипи како Шкендија да го освојуват првенството додека екипи како Македонија Горче Петров да пропаѓат само затоа што го дигнаа гласот против корупцијата во ФФМ.
Сето ова се одразува и на репрезентацијата која игра без никаков мотив што според мене е и нормално.
Најновото ангажирање на тренер е само капак на демотивираноста.
Дај боже да грешам , но бидејќи ова го повторувам подолго време , досега ниту еднаш не сум бил демантиран во моите гледишта на Мак фудбалот и репрезентацијата.

Средината ни е 25 % јака ;).Во нападот го немаме нашиот најдобар играч-Илчо.
Баш ме интересира колку денари ќе биде карта за со Словаците.
До каде дојде мак фудбалот ако реми со Ерменија ќе биде сметан како голем успех
--- надополнето: Sep 26, 2011 7:40 PM ---

еј што ја направи Албанија па и ти.не се толку слаби Албанците.
Ама како што тргнало Фарски Острови и Лихтенштајн ќе не одминат на ранг листа

Најголем успех во историјата на албанскиот спорт е 5 место во квалификациона група, ете зашто ги ставив во таа бедна и мизерна група. Ниту имале, ниту пак ќе имаат квалитетен фудбал они... Периодични резултати, исто како што ние правевме пред 2-3 години, а сега од сите губиме.

Потребен е некој земјотрес као 5-0 од ерменија пример за да не измести од оската..и некој да реши да преземе нешто.
Сепак со 5-0 да губиме од ерменија пак сме јаки, треба од Андора да изгубиме едно 4-0 за да кажат стварно треба нешто да се смени, а до тогаш ќе гледаме 'врвен' фудбал од нашите фудбалери

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom