Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
еј што ја направи Албанија па и ти.не се толку слаби Албанците.Ќе не отворат Словаците и Ерменците како паштета од ЛијановичиМислам дека првпат во живот ме заболе пенис дали ќе изгубиме 10-0 или ќе победиме... Со вакво неспособно раководство, стручен штаб и ИГРАЧИ, уште долго ќе бидеме во рангот на велесилите албанија, Фарски Острови, Туркменистан...
Мене ми се чини дека ни тогаш нема да преземат ништо. Сигурно и на тој натпревар 'среќата не би сакала да не дружи', како и на секој пораз досега.Потребен е некој земјотрес као 5-0 од ерменија пример за да не измести од оската..и некој да реши да преземе нешто.
Штом го нема него не гледамNaumdb, ти го нема омилениот играч, Тасевски
Средината ни е WTF![]()
Средината ни е 25 % јака.Во нападот го немаме нашиот најдобар играч-Илчо.
Баш ме интересира колку денари ќе биде карта за со Словаците.
До каде дојде мак фудбалот ако реми со Ерменија ќе биде сметан како голем успех
--- надополнето: Sep 26, 2011 7:40 PM ---
еј што ја направи Албанија па и ти.не се толку слаби Албанците.
Ама како што тргнало Фарски Острови и Лихтенштајн ќе не одминат на ранг листа
Сепак со 5-0 да губиме од ерменија пак сме јаки, треба од Андора да изгубиме едно 4-0 за да кажат стварно треба нешто да се смени, а до тогаш ќе гледаме 'врвен' фудбал од нашите фудбалериПотребен е некој земјотрес као 5-0 од ерменија пример за да не измести од оската..и некој да реши да преземе нешто.