Bibo
Модератор
- Член од
- 9 април 2006
- Мислења
- 4.164
- Поени од реакции
- 4.050
Срамота за ФФМ. Јас и во Австриската федерација ѕвонев кај одделот за продажба на карти и тие рекоа они немаат ништо со гостинската трибина, ФФМ си е одговорна за тие места. Ај да се работи за 10-20 места па да речеш за нив си ги земале, ама цела трибина да е за нив и да не даваат карти и така да одговараат е бизарно.Да му ебеш мајката, 3 дена по ред звонев, додека ја добијам "колешката што е задолжена за тоа", и ми рече господине ние сме гости не сме организатори и немаме карти на располагање, и тоа со тон као у стил зачудена зашто уопште прашуем такво нешто.
Нејсе, нашол татко ми карте, има, ама ќе бидем испод нашите навивачи, а и они тамо му рекле дека ќе има гостинска секција ама они не продаваат карти за тој дел, и затоа и пишав овде каде се купуваат карти додека сум во македонија да земем.
Али да, Ф3 е официјално гостинската трибина ама нашинциве тука (има навивачка група) купуваат за Ф2 и Ф1 што е во истиот сектор ама под нашата трибина.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Тешко е да се стигне до ЕП....ама кога ќе стигнеме таму..
Ја би донел некој од Шпанија,треба некој да ја воведе нивната стил игра,баш што игравме второ полувреме. Би земал или од Шпанија или Холандија ....Не губиш ништо ....Досега што дојдоа беа од распон на ЕксЈу тренери или само Тошак кој беше истрошен .... Земи некој од горните екипи на Втора лига или некој од подобриве клубови ама тренер што е долги години.