Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Утре планирам јас да одам да купам карти за на јужна само незнам дали ќе има :)

Мислам дека ќе нема. Еве ти викам братучед ми ги земал последните од 9994 до 10000. Да не те лажам, види ти пак провери си. :)

Мислам дека ќе нема. Еве ти викам братучед ми ги земал последните од 9994 до 10000. Да не те лажам, види ти пак провери си. :)
Абе немаат врска бројките... јас во 8и30 сабајле кога немаше ама ич гужва ги зедов картите од 7663 до 7666... Ако се продале толку карти до 8и30 јас главава ја сечам.

Нема врска бројот на картите, мене ми се од 10906 до 10911.

Да те утешам=) Абе не веруем дека ќе бидат продадени сите до утре шо ви е луѓе прв ден е ..
Шо има везе шо е прв, се пали народ на Шпанците знаеш каков народ сме ние да игравме со Андора жив чоек ке немаше:toe:

a da ne znaete vo stip kade se prodavaat kartite?
'

Денска 10 000, утре пак приближо толку, исто и за другите 2 дена и на 4ти кога ќе одам за Скопје ќе нема карти.ццц
Дај боже да има,(:se_ molam) ама по се изгледа на крај од дома ќе си гледам. :(:(:(:( :nerv:

Денска 10 000, утре пак приближо толку, исто и за другите 2 дена и на 4ти кога ќе одам за Скопје ќе нема карти.ццц
Дај боже да има,(:se_ molam) ама по се изгледа на крај од дома ќе си гледам. :(:(:(:( :nerv:
Нема да ја даваат на ТВ(:tv:)

ДА прашам нешто...дали ќе можеме карти да купиме од стадион...или пак ако има некаде во радовиш некој да ми каже

Јас земав за Северна, да ја пробаме:) ... Ќе грмиииииии :vozbud:

Vo Strumica kade se prodavaat nekoj neka pise odma :vozbud: Jas mu rekov na bratuced mi da mi izvadi bil sabajle nemalo porucek pak nemalo na stadion kade se prodavat

карти за север веќе нема, за јужна незнам.

во останативе градови, струмица, битола, штип, охрид... карти побарајте во општинските фудбалски сојузи!

Јас денес сабајле земав за Јужна и како што кажав отишле над 10.000 карти што значи дека уште утре ќе има нешто ситно во продажба (зборувам за Скопје) само за јужна, е сега тие што имаат врска до федерација можат да набават за север значи многумина и така ќе ги земат картите.
За другите градови и таму има уште нешто ситно расфрлано како и да е побрзајте бидејќи сигурен сум дека од понеделник само во федерација ќе има останати.

А само во Скопје ке се продаваат карти, нема да има и во други градови??
У весник пишуваше дека ќе има и по други градови, ама јас по елес немо=ам да најдам кај се продаваат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom