Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Неможев да најдам тема за ФФМ па ајде тука гледам активна е да прашам? Што стана со Лазар Митровски,поранешниот генерален секретар на ФФМ?Дали излезе на судење ?

Инаку ФФМ гледам средиле веб страницата,апдејтирана и со нов дизајн. Фала богу нешто добро после долго време.

kaj da kupam bilet vo prilep...kaj se prodava??

Стварно ли е ова како што читам сите карти за северна се распродадени ? Братучет ми мисли попладне да оди да купи за мене и за него, па немој да нема ...

Добро е што има во Прилеп,ама појма неам кај се продава,некако ќе се снајдам,ама морам да појдам!
Па за прилепчани Хаџи-Ристески сигурно лично ги продава :pos:

другар никој не знај кај ке се купват билети во другите градој едни велат во општинските сојузи за во битола на пр рекоја ке имало во тобако некој прашал во тобако му рекле од понеделник ке има абе трагикомедија:pos2:да не знајш шо да прајш дали да плачиш или да се смејш
јас баш сеа пред малце преку едно другарче си осигурав 2 карти ама ке ги купва преку познаници од скопје оти тешко некој да си најди да си купи од другите градој оти 100% пола ги имат поделено на пријатели

Шала настрана... убаво си пишува на страната на ФФМ:
Влезници ќе се продаваат и во следните градови: Битола, Прилеп, Струмица, Штип, Кочани, Кавадарци, Велес, Охрид, Тетово и Неготино.
Во овие градови со одредени количини на влезници ќе бидат задолжени Општинските Фудбалски Сојузи и истите преку локалните медиуми ќе ги информираат заинтересираните на кој начин и каде ќе можат да се набават влезници.

Само што мислам дека сојузите ќе ги продадат картите на познаници :)

Стварно ли е ова како што читам сите карти за северна се распродадени ? Братучет ми мисли попладне да оди да купи за мене и за него, па немој да нема ...
Не ми е јасно кога распродале преку 10.000 билети за северна кога на билетара сабајле немаше никој :raz:

Да друже али тоа е најверојатно зашто сме партиска држава јебига не сум ни за едни ни за други али 12000 седишта да се продатат за четири саата ми нема логика.Морав да се задоволам со картана јужна.Повеќе среќа следниот пат.

Да друже али тоа е најверојатно зашто сме партиска држава јебига не сум ни за едни ни за други али 12000 седишта да се продатат за четири саата ми нема логика.Морав да се задоволам со картана јужна.Повеќе среќа следниот пат.

Ние и онака мислевме да земаме за на јужна. Така да, дај боже да има.

abe sto trcate sega site za severna tribina,pa i juzhna e dobra!!

Абе јас ќе идам на Југ бар знам дека ќе издржи трибинава :icon_bigg
Како и да е северна е од карши така да нема везе битно да си на утакмица да се бодри Македонија :oeoeoe:

Сега му кажав на братучет ми дека се се продале, и веднаш тој тркна да купи карта. Живее во Чаир, со автобус ваљда ќе стигне брзо до билетарата, и се надевам дека ќе има останато сеуште карти за на јужна.

Сега му кажав на братучет ми дека се се продале, и веднаш тој тркна да купи карта. Живее во Чаир, со автобус ваљда ќе стигне брзо до билетарата, и се надевам дека ќе има останато сеуште карти за на јужна.
И ако не ти е тешко пиши што направил,дали купил и дали има уште:smir:

Kazuvajte sigurni informacii uste kolku karti ima i dali bi imalo za narednite denovi !!!!:salut:

Сега кажаа на Канал 5 дека денес се продадени 10.000 билети. Не кажаа за која трибина :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom