Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Карти за Север нема значи не се продаваат карти за Север тие се дадени преку федерација за спонзори јас прееска земав има само за Југ и брзо одат.

уше од сабајле се џитнале по картите :tapp: инаку ја ќе бидам на север =))

Како што покажаа на канал5, местото каде што се продаваат картите изгледаше како Ѕинго да дели бонове !!!!

дефинитивно ли нема карти за север ?

не ми е јасно како може да нема карти за север кога викате дека пред билетарите нема гужва ?:tapp: сигурно ќе раздадат по спонзори картите:nerv:

Ја уше денеска бев,земах карти за Јужна,некако по сигурна ми е,севернава друг нека ја пробуе прво,не ми е сигурна:pos:

Jasi si zemav karti od PP,ima 100 karti za nk Majmuni!!Pa se gledame na 12 boze zdravje!

ne se prodavaat,ili barem jas ne sum informiran..ovie 100 se samo za navivackata grupa Majmuni...a slusaj Holidej,valjda ke kazat kaj ce se prodavaat

Прееска бев пред градски и купив карти за на Јужна, на северна немаше, дел биле продадени уште по сабајле, дел биле дадени по спонзори а дел биле по маливе градови. Иначе на јужна ми рекоа дека има останато уште околу 3000-3500 карти, така да купувајте побрзо.

ја си купив на север во 12 саат и реков на сите дека првиот ден ке се продадат многу карти зс доага шпанја не е забанција и казаа 10 000 карти се продале тоа е личен рекорд.Леле ке биде фул 30 000 гледаци треба да идам 2 саати пред натрпевар да си фатам убаво место.МАКЕДОНИЈА КЕ ГРМИ НА ГРАДСКИ УФФФ ОДВАЈ ЧЕКАМ

Братучет ми прееска земал 6 карти, за мене, и за него, и за уште четворица другари. И замислете, ги земал последните карти, од 9994 до 10000. :vozbud:

Утре планирам јас да одам да купам карти за на јужна само незнам дали ќе има :)

Zatoa jas si kupiv uste denes u 8 i nemase uopste guzva pred biletara. Abe kako izbrzaa so konstrukcijava nisto cudno tribinava da se srusi sred natprevar (ako se znae deka mesto 10 000 ke ima 18 000 na sever:))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom