Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе има на картите број на седиште или кој каде си фати место?
Пошто гледам дека нема ни број на седиште, ни број на ред, ни блок, сакам пак да прашам.
Изгледа ќе биде кој каде си фати место.

Да ете нема и јас истото го реков уште вчера дека денес нема да има. Ама ипак има останато исток/запад и север во федерација.

Имам роднина шо работи на стадион и ми кажа дека многу малце карти биле пуштени за северна окулу 400-500 карти, другите ФФМ ги давала на фирми пријатели роднини...ја земав за на запад...важно да се глеа...

Нема, јас бев сабајле и не купив бидејќи немаше :)

Друже, ако имаш некое другарче, пријателче од другиве градови нека ти земе карта за север или југ, ми рекоа дека има пуштено карти за овие трибини и по другиве градови.

Друже, ако имаш некое другарче, пријателче од другиве градови нека ти земе карта за север или југ, ми рекоа дека има пуштено карти за овие трибини и по другиве градови.
Знам друже али немам тоа е проблемот, имаше пред градски идиоти што ги шиткаа за 1000 ден али не ми се даваше, ќе ме фати инат палам кола и ќе идам до друг град да си купам :)

Вака... билети нема на Градски, се зборуваше дека вчера четворица купиле по 2.000 билети. И имаше еден (истиот го видов кај што препродава билети и за ЕП во ракомет кај нас) кој ги препродаваше картите по 500 денари, го пријавија во полиција, го собраа од полиција и по пола саат си продолжи со бизнисот.

Вака... билети нема на Градски, се зборуваше дека вчера четворица купиле по 2.000 билети. И имаше еден гнил албанец (истиот го видов кај што препродава билети и за ЕП во ракомет кај нас) кој ги препродаваше картите по 500 денари, го пријавија во полиција, го собраа од полиција и по пола саат си продолжи со бизнисот.

ако стварно е така ондак срамота... тие не смее така да се дозволи толку билети да се купат... и нема шанси да нема више билети... МАМЕТО НИВНО ЈА ! ! ! ! ! :nerv::nerv::nerv::nerv::pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz

ако стварно е така ондак срамота... тие не смее така да се дозволи толку билети да се купат... и нема шанси да нема више билети... МАМЕТО НИВНО ЈА ! ! ! ! ! :nerv::nerv::nerv::nerv::pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz
Вчера бев и немаше воопшто гужва, си купив четири билети и никому ништо... Ама 15.000 билети да се продадат за еден ден кога нема воопшто гужва, нема никаква друга логика.

Неверојатно е за два дена да снема карти на југ и север сигурна ли е оваа информација дека тие Албанците купиле по 2000 карти за тоа треба да се казнат одма и да се вратат картите назад има луге кој сакааат да купат поз

денеска го прибраа тој препродавачот арно му направија се јавуваа и во ффм џабе не одите немало билети да ти ебам и ффм и се за 1 ден 30 000 карти нема шанса да се продадени.

денеска го прибраа тој препродавачот арно му направија се јавуваа и во ффм џабе не одите немало билети да ти ебам и ффм и се за 1 ден 30 000 карти нема шанса да се продадени.

Друже не се 30 000, туку за двете трибини беа пуштени вкупно 16 000, другото е дадено по спонзори и пријатели

леле у пм ако не најдам карта абе арно нешо викаа требаше да напраат еден човек максимум да купи по 2-3 карти или 5 еве највеќе ова што е претеризам некој што не стапнал на стадион сеа ќе купи карти и ќе препродава дебили :tapp:

леле у пм ако не најдам карта абе арно нешо викаа требаше да напраат еден човек максимум да купи по 2-3 карти или 5 еве највеќе ова што е претеризам некој што не стапнал на стадион сеа ќе купи карти и ќе препродава дебили :tapp:

ќе видиш брат на 12ти препродавачи 200 ќе има кој по 500 кој по 1000 ќе дава арно земав ја на време :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom