LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    288

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Значи на Veetle кога ќе ја видите мачкицава, тоа е тоа:

Дека пред LOST оди некое танчерско шоу. Ви ставив и линк на сликата, само кликнете. Други линкови имате на блогот, Ficc ги прикачи, ако сакате да жртвувате малку квалитет за лимит, одете на atdhe или нешто слично...

Член од
3 мај 2010
Мислења
41
Поени од реакции
0
Уште 10 минути ајдееееееееееееееееееееее КАНДИДАТЕ започни!!!!!!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
3 мај 2010
Мислења
41
Поени од реакции
0
Лелееееееееееееееееееееееееееееее
што им направи MiB уби тројца од 6те кандидати епизоава е за плачење Џин,Сан,Саид,Лапидус сите се мртви

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.651
Леле... со еден потег ги реши...
иако по се изгледа дека Џек ќе биде новиот Џејкоб, се си мислам дека Соер ќе биде неговата замена

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Уф, да ти **** епизодата :nesum: Него со Лапидус не видов шо се деси?

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
Дали има уште некој кој верва дека MIB не е лошиот? :)

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
која сезона ја даваат на А1?
и до која епизода се?

ако ја даваат последвата 06 да не ја симинјам за џабе од интернет

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Најдобра епизода сезонава. Малце крајот не ме бендиса. Саид мајчиниот лош, лош, и на крај се жртвуваше за колку-толку да ги спаси другиве.
Инаку, многу гласна беше музиката, саундракот што одеше дури никој не зборуваше. Јас гледам без превод, па малку ми е рокнат гласот. На моменти мислев дека ќе оглувам.

која сезона ја даваат на А1?
и до која епизода се?

ако ја даваат последвата 06 да не ја симинјам за џабе од интернет
Како може да ја даваат последната на А1? Сигурно предпоследната е.

Член од
21 јули 2007
Мислења
122
Поени од реакции
2
следната наинтересна епизода .

Young Jacob and young MIB had a conversation on a log.

how the Man in Black became the Monster, who built the frozen wheel,
and how Jacob became the protector of the island

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.028
Џек пак плачеше. Е ќе си пукам во колено.
Инаку се гледаше дека јапонциве/кинезиве/какоидае беа вишок уз Лапидус, па се знаеше дека ќе ги снема кога-тогаш.

Сакам Соер да биде новиот Џејкоб!

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Џек пак плачеше. Е ќе си пукам во колено.
Инаку се гледаше дека јапонциве/кинезиве/какоидае беа вишок уз Лапидус, па се знаеше дека ќе ги снема кога-тогаш.

Сакам Соер да биде новиот Џејкоб!
Не плачеше само Џек, а и тотално е оправдано, сеа емоциите се на високо ниво, ти текнува кастот на Пријатели како при крајот само плачеше? :uvo:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.028
Џек плаче за смртта на kwon (ок ајде), Џек плаче за син му (ок ајде), Џек плаче за татко му (ок ајде), Џек плаче дека не е во право (say what?) Џек плаче дека му касни (оh wait..)

Плачење, избувлив, мора по неговиот инает.. way to go. Добри лидерски способности. (Y) плус, и Саид мисли дека тој е наследникот на Џејкоб. (N) А фино што веќе не ја форсират Ката толку.

Сепак очекувано, на крајот да има мајндфак, така да.. џабе нагаѓаме.

PS. Koj го виде Џек (БАУЕР) моментот, во пресметката на доковите кога ја погодија Ката?
Џек си пиштол4ето ќе им влезеше со се врата на тројцата.

:vozbud::vozbud:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Џек плаче за смртта на kwon (ок ајде), Џек плаче за син му (ок ајде), Џек плаче за татко му (ок ајде), Џек плаче дека не е во право (say what?) Џек плаче дека му касни (оh wait..)
Во SW кога е ведар и расположен како во последнава епизода, многу му одговара улогата. Ама кога ќе го расплачат... :tapp:

Н

'Никола'

Гостин
И конечно стигнав да ја изгледам, и баш како што кажа Иосоно, уживав како да не знам ништо.:wink:
Лудило од епизода, сепак тоа и се очекува, мора ваква феноменална серија, да има вакви феноменални епизоди на крај.
Џек ко Џек, тврдоглав до крај, и убеден дека е во право, но како и по обичај, никогаш не е.:)
Соер е ѕверот, вистинскиот МАЖ во серијава. Омилен лик ми е уште од 2ра епизода.
Квоновците, како што им се одвиваше работата во сезонава, ова се очекуваше.
Саид се покажа повторно дека е голем човек.
Не ми е јасно само како Харли се справи со водата и со Кејт, и како успеа да ја спаси, али ај.:) (за Џек не важи ова, сепак тој е супер херојот):)
Останува да видиме наредната како ќе се справат со бесниот Флок, и како ќе не изненадат и демантираат, како за се досега.:helou:

п.с. Се надевам немаше потреба од спојлери, како што гледам така тече муабетот, отворено.:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom