LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    288
Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
И конечно стигнав да ја изгледам, и баш како што кажа Иосоно, уживав како да не знам ништо.:wink:
Лудило од епизода, сепак тоа и се очекува, мора ваква феноменална серија, да има вакви феноменални епизоди на крај.
Џек ко Џек, тврдоглав до крај, и убеден дека е во право, но како и по обичај, никогаш не е.:)
Соер е ѕверот, вистинскиот МАЖ во серијава. Омилен лик ми е уште од 2ра епизода.
Квоновците, како што им се одвиваше работата во сезонава, ова се очекуваше.
Саид се покажа повторно дека е голем човек.
Не ми е јасно само како Харли се справи со водата и со Кејт, и како успеа да ја спаси, али ај.:) (за Џек не важи ова, сепак тој е супер херојот):)
Останува да видиме наредната како ќе се справат со бесниот Флок, и како ќе не изненадат и демантираат, како за се досега.:helou:

п.с. Се надевам немаше потреба од спојлери, како што гледам така тече муабетот, отворено.:wink:
Џек не беше во право? И јас го неќам ама во право беше чоекот ова епизода:) Соер ги поеба овој пат ...
Сам си го одговорив прашањето:tv:

Н

'Никола'

Гостин
Џек не беше во право? И јас го неќам ама во право беше чоекот ова епизода:) Соер ги поеба овој пат ...
Сам си го одговорив прашањето:tv:
Мислев за тоа со бомбата, сепак пукна таа.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Не ми е јасно само како Харли се справи со водата и со Кејт, и како успеа да ја спаси, али ај.:) (за Џек не важи ова, сепак тој е супер херојот):)
Тоа му викав и на Божино, најголема нелогичност во серијата е што Хуго успеа да изрони од подморницата :pos:

За Кејт не е проблем, во џеб може да ја носи...

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Пукна оти Соер ги тргна жиците. Еве го муабетот на Џек.

Nothing's gonna happen. Don't pull those wires out. We're okay. Nothing's gonna happen. Locke can't kill us. This is what he wanted. This is what he's been waiting for. Everything that he has done has been to get us here. He wanted to get us all in same place at the same time-a nice enclosed space where we had no hopes of getting out of. Locke said that he can't leave the island without us. I think he can't leave the island unless we're all dead. He told me that he could kill any one of us whenever he wanted, so what if he hasn't because he's..he's not allowed to? What if he's trying ti get us to kill each other? Now if he wante that thing to blow up, why would he put a timer in it? Why not just throw it inside? Nothing is gonna happen. He can't kill us.

Јас му вервам незнам за вас:)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.651
Бомбата пукна оти Соер ги тргна жиците...
Да не ја чепкаше, според Џек немаше да пукне, оти (најверојатно) фЛок не може да ги убие кандидатите.
Пукна оти Соер ги тргна жиците. Еве го муабетот на Џек.

Nothing's gonna happen. Don't pull those wires out. We're okay. Nothing's gonna happen. Locke can't kill us. This is what he wanted. This is what he's been waiting for. Everything that he has done has been to get us here. He wanted to get us all in same place at the same time-a nice enclosed space where we had no hopes of getting out of. Locke said that he can't leave the island without us. I think he can't leave the island unless we're all dead. He told me that he could kill any one of us whenever he wanted, so what if he hasn't because he's..he's not allowed to? What if he's trying ti get us to kill each other? Now if he wante that thing to blow up, why would he put a timer in it? Why not just throw it inside? Nothing is gonna happen. He can't kill us.

Јас му вервам незнам за вас:)
И јас му верувам... веќе еднаш го докажа тоа со Ричард :)

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
Пукна бомбата зошто Sawyer ја „активира“. Ако не ја гибнеше бомбата немаше да пукни зошто MIB не можи да ги убие кандидатите. Барем така размислуваше Jack. :)

EDIT: WOW :D Сите ист одговор :)

Н

'Никола'

Гостин
^ Да не правам мултицитат, не велам дека сум во право, тоа е мојата претпоставка, сепак како што знаеме досега, скоро за се погрешни претпоставки се пишуваат. На крај Бог знае што ќе испадне.:wink:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Незнам зошто не е јасно, мора да се испоубијат меѓу себе. Ако не ги тргнеше Сојер жиците, немаше да експлодира, бидејќи ќе немаше активација од нивна страна. Флок не може да убие никого, затоа Саид требаше да го убие Дезмонд, затоа овие мораа да влезат во борба со дечките од Видмор или слично...

Ја обожавам серијава...

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Незнам зошто не е јасно, мора да се испоубијат меѓу себе. Ако не ги тргнеше Сојер жиците, немаше да експлодира, бидејќи ќе немаше активација од нивна страна. Флок не може да убие никого, затоа Саид требаше да го убие Дезмонд, затоа овие мораа да влезат во борба со дечките од Видмор или слично...

Ја обожавам серијава...
Како мислиш поточно ? Не можи никој да убие ? Ако е така како ги уби тие двајцата што го чуваја авионот .. и уште стотици други:)

Ако мислиш дека неможи да ги убива кандидатите ( шо и јас така мислам ), прашањето е .. оти да неможи Дезмонд да го убие ? Шо е Дезмонд уствари .. или неможи да ги убива главните ликови:tv:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Како мислиш поточно ? Не можи никој да убие ? Ако е така како ги уби тие двајцата што го чуваја авионот .. и уште стотици други:)

Ако мислиш дека неможи да ги убива кандидатите ( шо и јас така мислам ), прашањето е .. оти да неможи Дезмонд да го убие ? Шо е Дезмонд уствари .. или неможи да ги убива главните ликови:tv:
Кандидатите де... што двајцата од авионот, тој цел остров сотре :)

На она детето нели му кажуваше: Don't tell me what i can't do!!! Тоа детето очигледно му кажуваше кого не смее да убие.

P.S. Исто и со Џејкоб. Тој не можеше да го убие, мораше да најде некој од луѓето на Џејкоб да го направи тоа.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Кандидатите де... што двајцата од авионот, тој цел остров сотре :)

На она детето нели му кажуваше: Don't tell me what i can't do!!! Тоа детето очигледно му кажуваше кого не смее да убие.
Па то ми е муабетот .. шо чоек е Дезмонд ? Сигурно не е кандидат. Оти Флок да неможи да го убие, а очигледно не му одговара да е жив..
И знам дека сега брзо се активирав на темата, али пред ова епизода мислев дека имам некоја идеја на кај се движи серијата, ама после ова епизода останав без ништо:)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Па то ми е муабетот .. шо чоек е Дезмонд ? Сигурно не е кандидат. Оти Флок да неможи да го убие, а очигледно не му одговара да е жив..
И знам дека сега брзо се активирав на темата, али пред ова епизода мислев дека имам некоја идеја на кај се движи серијата, ама после ова епизода останав без ништо:)
Ееее... тоа е редовна појава ни се случува на сите, и тоа на секои неколку епизоди :)

Дезмонд... незнам, очигледно беше донесен од Видмор со некоја намера, отпорен е на ненормални електромагнетни влијанија... Смоуки изгледа ништо не му може. Ќе видиме на крај зошто....

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Сега ја изгледав, и конечно Џек ги „превзема работите во свои раце.“ :)

Не озбилно, сценава ме потсети на она со Ричард во Блек Рок и динамитите. Џек знае што прави бидејки е кандидат, а се промени откако Џејкоб ги донесе со Хуго на светилникот. Да го слушаа, сигурно немаше да пукен бомбата, бидејки како што кажа он, Флок не може да ги убие.

Па така се испоубија меѓу себе, а сега заедно со Дезмонд, ќе бидат „јачи него икада“.

Прашање за милион денари: Каде е Видмор? :)

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Јас уште би додал, кај исчезна Бен? (не ми текнува што се деси последно со него).
Бен вајда е заедно со Ричард... Стварно, две недели немаше LOST и малку се позаборавија работите. :kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom