LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    288

Ficc

Black & White
Член од
18 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
263
:vozbud:
Правам и јас asap ! :)

Член од
3 мај 2010
Мислења
41
Поени од реакции
0
Здраво на сите јас сум нов на форумов и сакам најпрвин да постирам овде кај ЛОСТ затоа што сум многу голем фан и едвај чекам да дојде вторник за новите епизоди и мора да прашам дали ќе има во 1 часот по полноќ оваа недела????:smir:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Не сум сигурен за во 1h за тоа е задолжен IvanReal мислам, да следи и да не снабди со линк, навреме :) Ако нема во 1, во 3h нема кај да бега...

Член од
3 мај 2010
Мислења
41
Поени од реакции
0
Да,оти нели во 1 на канадска телевизија даваат, ја затоа што сум нестрплив сакам во 1 ина4е во 3 за американското ќе си чекам секако :tv:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Да да, во Канада е порано ама тешко е за линкови, Ivan праќаше некој линк со пасворд па се снаоѓаме некако... Во секој случај утре ќе има линкови.

Член од
3 мај 2010
Мислења
41
Поени од реакции
0
Да да, во Канада е порано ама тешко е за линкови, Ivan праќаше некој линк со пасворд па се снаоѓаме некако... Во секој случај утре ќе има линкови.
За оваа епизода се изначекавме утре цела вечер ќе се седи,велат ќе била нешто посебно и нешто неочекувано само ја зголемуваат тензијата и нестрпливоста,туку нека има линкови утре тоа се чека па да видиме за што се работи и дали конечно ќе се дознае кој е КАНДИДАТОТ :vozbud:

Ficc

Black & White
Член од
18 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
263
Уште 4 часа :drk:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
У исто време се и во Канада и во Уса.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Малку сум зафатен со реорганизација на хаосов, ама ќе има линк до кај 2.00

Член од
3 мај 2010
Мислења
41
Поени од реакции
0
Ајде :vozbud: ставајте линк ама некој поконкретен оти вие не ми се некако асални ај ве молам

Kajgana Shop

На врв Bottom