LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Надвор е камен ладно,петок е,и чепкајки по нетов ми текна на филмот Враќање во иднината(вториот дел).Најдобар time-travel филм убедливо.Ми текна на сцената кога Док објаснува за алтернативната 1985 г. што се создала.Многу сликовито ја објасни сцената и сакав да ја побарам на ЈуТуб.Налетав на ова видео.Изгледајте го.Интересно е.

Значит споредено со Лост.
Тоа што ја активираа бомбата во минатото(1977 г),создадоја антернативна 2004 г,во која авионот слетува сигурно во ЛА.Ама многу работи се изменети.Е сега двете реалности егзистираат паралелно се додека не се случи некоја пресвртна точка и не се спојат во една заедничка реалност.:toe:
Знам забегав. :)

ааааа осеќам ќе биде добра последнава сезона... одлична серија!!!
btw многу напната епизода последнава.... алал да им е! :vozbud:

Една од најдобрите серии што сум ги гледал, ако не и најдобрата по мене !!! Секоја чест

Clipboard02.png

Crack that code and you'll know the end of LOST ;)

Clipboard02.png

Ова сериозно е? :) Слабо стојам со твитеров, не контам ако се работи за некоја заебанција. :)

Мислам дека нема да биде со паралелен универзум, зошто ептен е изгустирана таа тематика.
Прашање е дали ќе има уникатен крај серијава, во однос на патување низ времето и парадоксите што се појавуваат како последица на тоа.

Можеби главен фокус ќе биде разрешување на некои мистерии на островот поврзани со Flocke, Jacob, итн.

Па со оглед на тоа што од DarkUfo доаѓаат најдобрите спојлери... не верувам да се заебава :)

По повторното гледање на епизодата, едно не ми е јасно: Како овие во The Temple знаат за постоењето на Man in Black, и како ладнокрвно го прашуваат Хуго кога ќе дојди Џејкоб кај нив (што значи дека комуницираат со него на некој начин) а нивниот поранешен лидер Бен не знаеше за постоењето на MIB, ниту пак комуницираше со Џејкоб, како и сите други што се претпоставуваше дека не комуницираат...

По повторното гледање на епизодата, едно не ми е јасно: Како овие во The Temple знаат за постоењето на Man in Black, и како ладнокрвно го прашуваат Хуго кога ќе дојди Џејкоб кај нив (што значи дека комуницираат со него на некој начин) а нивниот поранешен лидер Бен не знаеше за постоењето на MIB, ниту пак комуницираше со Џејкоб, како и сите други што се претпоставуваше дека не комуницираат...

Па се разбира дека знаат и комуницираат со Џејкоб, тој го испрати Хуго таму.
Ама мене не ми е јасно зошто овие сите кога Хуго има кажа дека Џејкоб им кажал тие не се сеќаваа на него.

ЕВЕ ГО КРАЈОТ - - НЕ КЛИКАЈТЕ АКО НЕ САКАТЕ ДА ДОЗНАЕТЕ

6 numbers lost, 6 billion saved.

Clipboard02.png

irreversible.jpg

Може и да не е точно, затоа што стварно е тешко тоа да се направи. Али ај ќе видиме...

Не е точно тоа, кога ќе го конвертираш тој текст во хаш код не го дава истиот код.

Невозможно е да се открие, освен ако го знаеш текстот или го гаѓаш.

ke ni otkrijat se za richard vo9 epizoda ''ab aeterno ''
i nesto za ben vo 7 epizoda ''dr. linus'' , za sawyer vo 8 epizoda , i za sun and jun vo 10 epizoda .
do 9 epizoda ce doznajme zosto Flocke mu rece na richard ubavo sto te gledam nadvor od tie lanci . { ili nesto slicno }

Малку покасно ги изгледав пррвите 2 епизоди од 6та сезона ама повторно ја гледав 5та сезона за спремен да ги дочекам новиве 2 :)
Мене ми ги исполнија очекувањата и сум задоволен од стартот на последнава сезона. Само уште во у глава ми одѕвонува она They are coming... Кој доаѓа? И зошто MIB делуваше исплашено кога го слушна Џејкоб? Се си мислим дека има некоја уште поголема сила над Џејкоб и MIB, нели секој некому одговара, другите на Џејкоб, а Џејкоб на ....? Инаку интересни теории имате изнесено, се надевам не е некоја од нив туку нешто трето :helou:Саид ќе има голема улога според мене во наредниве епизоди.

ke ni otkrijat se za richard vo9 epizoda ''ab aeterno ''
i nesto za ben vo 7 epizoda ''dr. linus'' , za sawyer vo 8 epizoda , i za sun and jun vo 10 epizoda .
do 9 epizoda ce doznajme zosto Flocke mu rece na richard ubavo sto te gledam nadvor od tie lanci . { ili nesto slicno }

Тоа се знае за ланците више
Ричард има како роб дојдено со тоа старио брод.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom