Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За викенд има многу добри типови. Јас редовно селектирам по неколку типови од форумов и најголем дел се успешни.

А кoј рече декa е крив чoекoт? Јa сум си сaмиoт крив. Генерaлнo прaвилo ми е типoвите сaмиoт дa си ги бирaм, зaтoa пишaв.
Твоите типови никогаш не ги мешај со тугите за да не ти биде криво после а дека има од овде од кој да се препише има.
Еве на пример денес мене тешко кој ме испрати со Мотор а и @Tomasino кога напиша дека ја гледа како 1 уште помалку па некој се осуди пошо @Tomasino ракометов го знае до детали и како алва ги погаќа ракометиве али јас си го изиграв типот пошо бев уверен дека ке влезе и неможеше ништо да ме премисли.

Твоите типови никогаш не ги мешај со тугите за да не ти биде криво после а дека има од овде од кој да се препише има.
Еве на пример денес мене тешко кој ме испрати со Мотор а и @Tomasino кога напиша дека ја гледа како 1 уште помалку па некој се осуди пошо @Tomasino ракометов го знае до детали и како алва ги погаќа ракометиве али јас си го изиграв типот пошо бев уверен дека ке влезе и неможеше ништо да ме премисли.
Реално, утакмицата беше мошне непредвидлива и затоа не ја ни ставив. Мотор беа на петото место во табелата и очајно им требаше победа за да им се осигура пласманот во осмина финале. Кадетите, кои беа на четвртото место во табелата од 7 одиграни наптревари на домашен терен во лигава, дури 4 имаат изгубено. Сега веќе 5...

Браво друже....(y)
Реков дека Мотор се јака екипа,ако наметнат брзо темпо,со многу голови тешко ќе тепа Шафхаузен,и бидна,но искрено не очекував вака да распалат во Швајцарија,37 парчиња,секоја чест,вака така се вратија во игра за 1/8 финале,иако требаше да имаат некој бод повеќе,со Сегед изгубија во последната минута,а имаа речиси добиен меч..
Иначе за типовите,си апсолутно во право,секој прво треба да се раководи од интуицијата,па потоа зошто некој напишал нешто на форум или блог,или му пратил некоја дојава и слично..
Јас многу пати се имам изгорено играјчи нечии типови,кои пред тоа не сум ни сонувал дека ќе ги играм,а моите замисли за тоа шо ќе играм во колото излегувале...
Прифаќам предлози од други,ако неам шо да пишам би ги играл тие,зошто да не?но првенствено играм мои типови....па шта че бити...:icon_mrgr:

Не ме дупи бе сеа:D,нема на резултати за играчи посебно,или ја сум грешка?
Не те дупам, скраја да е.

Има :)

Само нормално нема за време на мечот туку саат после завршување на истиот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom