- Член од
- 6 мај 2014
- Мислења
- 647
- Поени од реакции
- 1.184
Друже мислев на поени на играчи во живо,не на ова,не сме се разбрале

Па кликни подолу. Games, game center, и на крајот кликни на резултатот од тековната утакмица.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друже мислев на поени на играчи во живо,не на ова,не сме се разбрале
Моментално единствен начин да фаќаш е ептем да имаш познавања од спорт да пратиш утакмици, повреден кој е, буквално се да изанализираш за еден меч. Ама сам тешко оди, најмногу две три лиги дали можеш сам да ги пратиш. Повеќе луѓе ако се здружат можат да направат пара, секој по една лига да прати добро и плус коефициенти да наоѓа за утакмиците.тешко веќе се наоѓа sure bet, плус за тоа треба да имаш акаунти и пари на многу онлајн кладилници ама веќе е скоро невозможно да се најде такво нешто, и плус секогаш постои можноста коеф да падне моментално додека го уплатиш едниот тип и веќе немаш sure bet
Ова не е за пишување, мене повеќе на 1 ме влече. зависи дали ќе игра Руди Геј, ставен е како questionable. значи 50-50 , ако игра он заедно со Cousins и Mcclemore комбинираат одлично, победуваат добри тимови, Роуз мислам дека сеуште не игра кај Булс така да.... шознам све је могуќе Кингс може да го тепат Сан Антонио и го победија, а може пак да изгубат од Филаделфија... чудна екипа се, јас би кец ипак.Вечерва Сакраменто- Чикаго? Јас двојка ја играв, ама не сум сигурен... Мислење?[DOUBLEPOST=1416510085][/DOUBLEPOST]
.
rezultati.comDajte nekoja strana da sledam poeni na igraci i po moznost i za evroliga da ima
Motor 2 2.40
Прв пaт у живoтoт oд темaвa препишaв пaрoви зa клaдењеЗа денес Армани-1, Фенер мислам дека нема што да бара во Милано и точка.
Одбојка Констанца- 160.5+ ....штета што коеф. не е преку два, 80 посто сум сигурен дека е плуска