Mondonico
ВАР експерт
- Член од
- 15 јануари 2013
- Мислења
- 10.359
- Поени од реакции
- 18.831
Не е тој крив што си препишал.Прв пaт у живoтoт oд темaвa препишaв пaрoви зa клaдење. Never ever again.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е тој крив што си препишал.Прв пaт у живoтoт oд темaвa препишaв пaрoви зa клaдење. Never ever again.
А кoј рече декa е крив чoекoт? Јa сум си сaмиoт крив. Генерaлнo прaвилo ми е типoвите сaмиoт дa си ги бирaм, зaтoa пишaв.Не е тој крив што си препишал.
Твоите типови никогаш не ги мешај со тугите за да не ти биде криво после а дека има од овде од кој да се препише има.А кoј рече декa е крив чoекoт? Јa сум си сaмиoт крив. Генерaлнo прaвилo ми е типoвите сaмиoт дa си ги бирaм, зaтoa пишaв.
Реално, утакмицата беше мошне непредвидлива и затоа не ја ни ставив. Мотор беа на петото место во табелата и очајно им требаше победа за да им се осигура пласманот во осмина финале. Кадетите, кои беа на четвртото место во табелата од 7 одиграни наптревари на домашен терен во лигава, дури 4 имаат изгубено. Сега веќе 5...Твоите типови никогаш не ги мешај со тугите за да не ти биде криво после а дека има од овде од кој да се препише има.
Еве на пример денес мене тешко кој ме испрати со Мотор а и @Tomasino кога напиша дека ја гледа како 1 уште помалку па некој се осуди пошо @Tomasino ракометов го знае до детали и како алва ги погаќа ракометиве али јас си го изиграв типот пошо бев уверен дека ке влезе и неможеше ништо да ме премисли.
Браво друже....Твоите типови никогаш не ги мешај со тугите за да не ти биде криво после а дека има од овде од кој да се препише има.
Еве на пример денес мене тешко кој ме испрати со Мотор а и @Tomasino кога напиша дека ја гледа како 1 уште помалку па некој се осуди пошо @Tomasino ракометов го знае до детали и како алва ги погаќа ракометиве али јас си го изиграв типот пошо бев уверен дека ке влезе и неможеше ништо да ме премисли.
Не ме дупи бе сеаrezultati.com
Евролига имате на самиот сајт на Евролигата![]()
,нема на резултати за играчи посебно,или ја сум грешка?Не те дупам, скраја да е.Не ме дупи бе сеа,нема на резултати за играчи посебно,или ја сум грешка?

Dajte nekoja strana da sledam poeni na igraci i po moznost i za evroliga da ima
) Niednas ne go staiv 
Истo...a сaмo викaм декa ќе јa прaтaмпo 100че.Nie sme glupi sho ne go slusame Vidooq ...coekot 200 pati pisa za prelazite ...) Niednas ne go staiv
![]()