Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Друже мислев на поени на играчи во живо,не на ова,не сме се разбрале

:confused::eek:

Па кликни подолу. Games, game center, и на крајот кликни на резултатот од тековната утакмица.

Ги плескаат Алба, ај ваљгда ќе се сожалат па ќе биде под 10 разлика. :D

Страшна утакмица Нептунас-Каха Лаборал
На едното ливче ја имам Нептунас дава повеќе од 79 коша, на другото да победи Каха Лаборал.
61-54 крај на трета, голема веројатност дека ни едното нема да го фатам. И си замислувам последната четвртина да заврши 19-27, ќе ја фатам и на двете. :D
И 19-25 е последна четвртина и последен напад промашуваат Лаборал.

Вечерва Сакраменто- Чикаго? Јас двојка ја играв, ама не сум сигурен... Мислење?[DOUBLEPOST=1416510085][/DOUBLEPOST]
тешко веќе се наоѓа sure bet, плус за тоа треба да имаш акаунти и пари на многу онлајн кладилници ама веќе е скоро невозможно да се најде такво нешто, и плус секогаш постои можноста коеф да падне моментално додека го уплатиш едниот тип и веќе немаш sure bet
Моментално единствен начин да фаќаш е ептем да имаш познавања од спорт да пратиш утакмици, повреден кој е, буквално се да изанализираш за еден меч. Ама сам тешко оди, најмногу две три лиги дали можеш сам да ги пратиш. Повеќе луѓе ако се здружат можат да направат пара, секој по една лига да прати добро и плус коефициенти да наоѓа за утакмиците.

Василис дава 10 поена у прва четвртина и верувале или не сега е 4та а он уште си има 10 :pos:

Вечерва Сакраменто- Чикаго? Јас двојка ја играв, ама не сум сигурен... Мислење?[DOUBLEPOST=1416510085][/DOUBLEPOST]
.
Ова не е за пишување, мене повеќе на 1 ме влече. зависи дали ќе игра Руди Геј, ставен е како questionable. значи 50-50 , ако игра он заедно со Cousins и Mcclemore комбинираат одлично, победуваат добри тимови, Роуз мислам дека сеуште не игра кај Булс така да.... шознам све је могуќе Кингс може да го тепат Сан Антонио и го победија, а може пак да изгубат од Филаделфија... чудна екипа се, јас би кец ипак.

thenug-7hYf5g7fs4.gif

За денес Армани-1, Фенер мислам дека нема што да бара во Милано и точка.
Одбојка Констанца- 160.5+ ....штета што коеф. не е преку два, 80 посто сум сигурен дека е плуска
Прв пaт у живoтoт oд темaвa препишaв пaрoви зa клaдење :tapp:. Never ever again.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom