Mondonico
ВАР експерт
- Член од
- 15 јануари 2013
- Мислења
- 10.317
- Поени од реакции
- 18.731
Не е тој крив што си препишал.Прв пaт у живoтoт oд темaвa препишaв пaрoви зa клaдење. Never ever again.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е тој крив што си препишал.Прв пaт у живoтoт oд темaвa препишaв пaрoви зa клaдење. Never ever again.
А кoј рече декa е крив чoекoт? Јa сум си сaмиoт крив. Генерaлнo прaвилo ми е типoвите сaмиoт дa си ги бирaм, зaтoa пишaв.Не е тој крив што си препишал.
Твоите типови никогаш не ги мешај со тугите за да не ти биде криво после а дека има од овде од кој да се препише има.А кoј рече декa е крив чoекoт? Јa сум си сaмиoт крив. Генерaлнo прaвилo ми е типoвите сaмиoт дa си ги бирaм, зaтoa пишaв.
Реално, утакмицата беше мошне непредвидлива и затоа не ја ни ставив. Мотор беа на петото место во табелата и очајно им требаше победа за да им се осигура пласманот во осмина финале. Кадетите, кои беа на четвртото место во табелата од 7 одиграни наптревари на домашен терен во лигава, дури 4 имаат изгубено. Сега веќе 5...Твоите типови никогаш не ги мешај со тугите за да не ти биде криво после а дека има од овде од кој да се препише има.
Еве на пример денес мене тешко кој ме испрати со Мотор а и @Tomasino кога напиша дека ја гледа како 1 уште помалку па некој се осуди пошо @Tomasino ракометов го знае до детали и како алва ги погаќа ракометиве али јас си го изиграв типот пошо бев уверен дека ке влезе и неможеше ништо да ме премисли.
Браво друже....Твоите типови никогаш не ги мешај со тугите за да не ти биде криво после а дека има од овде од кој да се препише има.
Еве на пример денес мене тешко кој ме испрати со Мотор а и @Tomasino кога напиша дека ја гледа како 1 уште помалку па некој се осуди пошо @Tomasino ракометов го знае до детали и како алва ги погаќа ракометиве али јас си го изиграв типот пошо бев уверен дека ке влезе и неможеше ништо да ме премисли.
Не ме дупи бе сеаrezultati.com
Евролига имате на самиот сајт на Евролигата![]()
Не те дупам, скраја да е.Не ме дупи бе сеа,нема на резултати за играчи посебно,или ја сум грешка?
Dajte nekoja strana da sledam poeni na igraci i po moznost i za evroliga da ima
Истo...a сaмo викaм декa ќе јa прaтaмпo 100че.Nie sme glupi sho ne go slusame Vidooq ...coekot 200 pati pisa za prelazite ...) Niednas ne go staiv
![]()